Kasalj samo nocu

Bojan-Nis

Početnik
Poruka
3
Javio mi se kasalj koji se javlja samo nocu posle recimo 23h - 00h, kasalj je tipa - pri izdisaju vazduha tera me na kasalj, bio sam kod doktora, dao mi je antibiotik koji sam pio 5 dana ali nista, posle toga sam opet bio i dao sam krv iz prsta, doktor mi je rekao da su nalazi perfektni sve u srednjim ocenama ako mogu tako da se izrazim, onda mi je dao nesto za alegriju ali i dalje nista kasljem posle ponoci i kada se dobro iskasljem ne tera me na kasalj recimo narednih 10 min, pusac sam pokusavam da ostavim poslednjih nedelju dana pusim po 1 cigaru dnevno i to uz kafu , kako manje pusim manje me i tera da kasljem. Raspitujem se jer sam veoma plasljive prirode povodom zdravlja, interesuje me dali se neko susretao sa slicnim problemom.

Pozdrav

Pa pusenje covece..isto moja keva kaslje nonstop i prepisuje nekim prehladama a ne gasi..uzima neki sirup za iskasljavanje i tonu lekova al pusenje ne ostavlja:evil:mislim da po prestanku ide proces prociscavanja organizma i jos tezi simptomi pa se s toga baci na cajeve..med..voce i ono sto cisto organizam

Javio mi se kasalj koji se javlja samo nocu posle recimo 23h - 00h, kasalj je tipa - pri izdisaju vazduha tera me na kasalj, bio sam kod doktora, dao mi je antibiotik koji sam pio 5 dana ali nista, posle toga sam opet bio i dao sam krv iz prsta, doktor mi je rekao da su nalazi perfektni sve u srednjim ocenama ako mogu tako da se izrazim, onda mi je dao nesto za alegriju ali i dalje nista kasljem posle ponoci i kada se dobro iskasljem ne tera me na kasalj recimo narednih 10 min, pusac sam pokusavam da ostavim poslednjih nedelju dana pusim po 1 cigaru dnevno i to uz kafu , kako manje pusim manje me i tera da kasljem. Raspitujem se jer sam veoma plasljive prirode povodom zdravlja, interesuje me dali se neko susretao sa slicnim problemom.

Pozdrav

Да, али нама је доктор рекао да ће само проћи... али није прошло!

Meni se redovno desava kad krene grejna sezona,suv vazduh,i kasljem samo nocu.Najgore mi bude pred zoru kad puste grejanje.Problem resavam tako sto stavim mokar peskir na radijator kad kranem na spavanje.

U svakom slucaju prestani da pusis i knjizicu,po uput pa kod pulmologa.Jedino ti on moze sigurno resiti problem

Back