vecavestica
Iskusan
- Poruka
- 5.601
Ne zezam se juce je bio Cetvratk,dan zalosti je bio proglasen samo za podrucje grada BGd.
ali je bio i kod nas....nemoj molim te....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne zezam se juce je bio Cetvratk,dan zalosti je bio proglasen samo za podrucje grada BGd.
ali je bio i kod nas....nemoj molim te....
Gde to kod ,,vas,, juce slusam Radio ,,AS,, ne bih rekla da je bilo bas.A ni kod ,,nas,,u Zr.
ja sam u Sremu...ne palim radio ali sve što sam čula i na poslu i okolo bila je ozbiljna muzika....
a da bi znala gde to kod nas pogledaj šta piše ispod mog avatera....
Gde to kod ,,vas,, juce slusam Radio ,,AS,, ne bih rekla da je bilo bas.A ni kod ,,nas,,u Zr.
ja ni ovako ne slušam radio...nisam ni ja a ni drugi shvatili da je četvrtak dan žalosti samo za bgd....Pa slusali ste Bgd stanice![]()
Ziva ti meni bila As je tek juce poceo da emituje.Tri dana se postovalo i u Vojvodini i ostalim delovima Srbije(valjda u ostalim delovima Srbije!)
ja ni ovako ne slušam radio...nisam ni ja a ni drugi shvatili da je četvrtak dan žalosti samo za bgd....
Djilas je proglasio dan zalosti samo za podrucje Bgd.
Haha, Beograd ga gura.
Tesko zabu naterati u vodu.
veruj mi da to nisam znala a ni oni oko mene....
Nema veze,ali je malo nezgodno.
A cini mi se da su i ovi iz Vlade pozurili sa donosenjem odluke pre SPC.
Vlada je proglasila 3 dana zalosti a SPC da je sahrana u Cetvrtak.
To sto sam ja napisao je sustina.
Ostali nisu morali da se trose i pisu kojesta.
nisi u pravu...mi iz Vojvodine ne tražimo teritorijalnu autonomiju već SAMO svoj novčanik....što mora državi da se da mora ali ne sve....
Teraj se s foruma a ne iz grada
Kakav edvard?
Ja sam rodjeni beogradjanin
I ja sam rodjen u Srbiji, ali to smo vec apsolvirali u prethodnom redu
Dakle ja nisam izbeglica
O kakvim DOSJEIMA ti pricas?
Ja sam u svojoj kuci..momak![]()
ja sam u Vojvodini...svoj na svome....Svi su rodjeni Beogradjani kada se postavi pitanje o tome od kada zive u BG a ja se mogu kladiti da nas ovde na cjelom forumu nema 2% rodjenih u glavnom gradu. I ja sam klinac u svojoj kuci, cak mogu da biram u koju kad zelim da idem
@edward
Ovako ce te plesati kad ode Vojvodina![]()