Kasa: Beograd gura u separatizam

Teraj se s foruma a ne iz grada :D
Kakav edvard? :lol:
Ja sam rodjeni beogradjanin :heart:
I ja sam rodjen u Srbiji, ali to smo vec apsolvirali u prethodnom redu :p
Dakle ja nisam izbeglica :heart:
O kakvim DOSJEIMA ti pricas?
Ja sam u svojoj kuci..momak :)

Svi su rodjeni Beogradjani kada se postavi pitanje o tome od kada zive u BG a ja se mogu kladiti da nas ovde na cjelom forumu nema 2% rodjenih u glavnom gradu. I ja sam klinac u svojoj kuci, cak mogu da biram u koju kad zelim da idem :D

@edward

Ovako ce te plesati kad ode Vojvodina :hahaha::hahaha:

Madjarima bi bilo pametnije da smanje dozivljaj. U svakoj drzavi gde postoji njihova nacionalna manjina, njihovi politicari rade na ovaj ili onaj nacin u pravcu separatizma i stalno kukaju da su obespravljeni.To im se moze itekako obiti o glavu uskoro jer ce postati glavni remetilacki faktor u regionu, sto, opet, moze biti sankcionisano od strane EU. Na kraju, izvestan broj njihovih politicara, sto na vlasti, sto u opoziciji, 'zaratio" je i sa Jevrejima, optuzujuci ih za losu ekonomsku situaciju u zemlji i prevelik dug, te kupovinu nacionalnih bogatstava, sto je, u izvesnom smislu i tacno.Samo, niko Madjare nije terao da se uvaljuju u dugove i padnu u ropstvo nadnacionalnog kapitala.Sami su birali put i sami su zarko zeleli da udju u evropsku uniju.A EU ima svoja pravila igre, pa sad neka to stoicki istrpe.Uostalom, njihovi politicari su licemeri, poput Kase i njemu slicnih.Kad su u pitanju njihovi nacionalni interesi onda se pozivaju na EU, kao u slucaju Vojvodine, a kad im pravila koja vaze u EU ne idu u prilog, onda se zalazu za istupanje Madjarske iz iste. Mislim, mnogi su prozreli tu njihovu dvolicnost, kao npr, Slovaci, koji pet para ne daju za njihove zahteve i veoma se brutalno obracunavaju sa velikomadjarskim nasrtajima na Slovacku drzavu.

Evo banalnog primera - fudbalska utakmica...

http://www.jobbik.com/videos/3111.html

Back