Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Vidim da na SC sajtu pise da mogu da se podizu od 22. Sept... Ima li nekog ko je podigao vec? Planiram ove nedelje da odem do Bga da je uzmem, pa cisto da pitam...
prodajem cip karticu za menzu sa 90 obroka mesecno + zeton.. vazi do 1.11.2014. godine..80 eura.. mozete me kontaktirati na mail: dragicaaa93@hotmail.com
Kolege, skolske 2011/2012 sam bila na budzetu izvadila karticu za menzu, zatim sam se ispisala sa tog faxa i 2012/2013 upisala drugi i te godine nisam koritila karticu... evo ove godine (2013/2013) sam 2. godina, na budzetu sam i zanima me da li tu staru karticu moram negde da odjavljujem pa da izvadim novu ili kako to ide?
Dajte bilo kakvu informaciju!!!!
Kolege, skolske 2011/2012 sam bila na budzetu izvadila karticu za menzu, zatim sam se ispisala sa tog faxa i 2012/2013 upisala drugi i te godine nisam koritila karticu... evo ove godine (2013/2013) sam 2. godina, na budzetu sam i zanima me da li tu staru karticu moram negde da odjavljujem pa da izvadim novu ili kako to ide?
Dajte bilo kakvu informaciju!!!!