Karta trenutka upoznavanja

Marcipa

Aktivan član
Poruka
1.414
Kada ste vec upoznali neku osobu, da li ste napravili kartu upoznavanja?
Vjerujem da je ovo bitan momenat, isto kao i vrijeme ulaska u vezu.
Na koji nacin bi se trebalo uporediti sa svojim natalom?

Dodatak, skoro sam upoznala jednu osobu, ja sam bila malo "zbunjena" i ostavio mi je utisak...

Evo KARTE kako bi vi tumacili ovaj susret, i da li je ovo mozda pocetak necega?:zper:

Овај моменат бар код спонтаних упознавања је код мене увек остајао незабележен, јер је обично први разговор није наговештавао ништа.

Možda bi bolje bilo staviti kartu momenta upoznavanja (koliko je to moguće uopšte precizno reći) za neki par za koji se zna kako se odnos odvijao kasnije pa da onda naknadno analiziramo.

Uvek je bitno uporediti taj momenat sa natalima jer je bitno koji su tranziti bili okidač, a bitno je i to koliko ima sličnosti između te karte (mislim na signifikatore osoba pre svega) i natala.

Poslednja izmena:
Овај моменат бар код спонтаних упознавања је код мене увек остајао незабележен, јер је обично први разговор није наговештавао ништа.

Kod mene takodje,nazalost..

Vjerujem i ja da je bitniji trenutak ulaska u vezu, ali vjerujem da je isto tako bitno prvi susret. :D

Iz iskustva,primetila sam da ipak trenutak upoznavanja mnogo ce vise reci o samom toku tog odnosa(bilo prijateljskog,ljubavnog ili partnerskog,tj.poslovnog) i o tome sta mozemo ocekivati,jer to je trenutak kada nam se osoba sa odredjenom energijom pojavljuje u zivot i nagovestava buduci tok.
Naravno,uvek pogledam i datum ulaska u vezu,ali ja to odradim numeroloski,do sada se pokazalo nepogresivo.:)

Back