• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

dive

Legenda
Poruka
61.234
da li ste nekada u zivotu uradili nesto zbog cega vam je proletelo kroz glavu - ovo ce da mi se razbije o glavu ili ovo ce da mi se vrati
a da to nije uradjeno zlonamerno, vec vam je jednostavno samo u trenutku kliknulo da time ipak nekog povredjujete

meni jeste
i sve mi se vratilo
a nije bilo namerno

da li ste nekada u zivotu uradili nesto zbog cega vam je proletelo kroz glavu - ovo ce da mi se razbije o glavu ili ovo ce da mi se vrati
a da to nije uradjeno zlonamerno, vec vam je jednostavno samo u trenutku kliknulo da time ipak nekog povredjujete

meni jeste
i sve mi se vratilo
a nije bilo namerno

Evo koliko danas, oljuštio sam pomorandžu, i kad sam krenuo da je rascepim kontam kako se opire i kako će mi sigurno u nekom trenutku ejakulirati u oko.
Ali nisam odustao i gurao sam dok se to nije zaista i desilo.

meni jeste
i sve mi se vratilo
a nije bilo namerno

jeste, i sve mi se vraca

meni jeste
i sve mi se vratilo
a nije bilo namerno

Previse puta da bih ih sve popamtio.

meni jeste
i sve mi se vratilo
a nije bilo namerno
sta znam nisam pomislio niti nekog nesto spec povredio,ne racunam odbijene polovnjace

meni jeste
i sve mi se vratilo
a nije bilo namerno

Nisam. Ali često kada uradim nešto dobro upitam se, poučena iskustvom i svim pričama koje sam imala sa ljudima koje sam do sada srela, kada će taj neko kome sam dobro pružila doći i pljunuti i na mene i na to moje dobro, pa iz tog razloga na čitavu tu priču o karmi gledam kao na još jedan bullshit u nizu bullshitova koji na jedan, moram priznati vrlo simpatičan način pokušava objasniti kako svet funkcioniše, kako ljudi i kako njihovi životi funkcionišu, šta je to što ih pokreće, šta okreće, šta prevrće, šta ranjava, a šta sahranjuje… To mu dođe kao neka bajkica za odrasle. :lol: A pali kod ljudi, jer im čeprka po flekavoj i mrljavoj savesti. Al dobro ti koji furaju priču o karmi ili priče slične njoj bar imaju savest za razliku od nekih, trude se kao, pa ih možda ta karma story baci na neka čistija dela. Eto i objašnjenja u rečenici pre ove zašto mi je sva ta kenjaža o karmi simpatična. Iako ne mislim da je tačna i da će se dobro uvek vratiti kroz nešto dobro, a loše kroz loše, jer svet tako ljudi moji zaista ne funkcioniše. Mada koga boli đoka oće li se dobro vratiti ili neće, nije to ni bitno sve dok se ljudi peru i ispravljaju dolazeći na taj način do nekog unutrašnjeg mira koji će im omogućiti da lakše preguraju život na koji su osuđeni.

meni jeste
i sve mi se vratilo
a nije bilo namerno

Kakva crna karma.. to ne postoji.

meni jeste
i sve mi se vratilo
a nije bilo namerno
Ne.
Nikad nikome nisam svesno i nesvesno naskodila
Nikad nikome nisam pozelela nista lose

Ono sto se meni desava je sledece, u momentu kad sam najsrecnija, zivot mi razvali samarcinu.
Zato se, kao osecajna dusica kakva jesam, cesto pribojavam srece, i stavljam kamen u cipelu da zulja.
ratni zlocinci ne razmisljaju tako i ekstrica im je
Super sto se sprdas s tim.
Kako oni spavaju ja ne znam.

Meni su se ruzne stvari desavale kad ih nisam zasluzila. E pa kad je tako, daj onda da u zivotu imam zasluzenu kaznu, ako je vec zivot takvo sra.nje da ti servira splacine kad za njih nisi spreman. Tako da ja ne verujem u tu karmu, u Boga da, a sto nas iskusava je pitanje koje ne bih sada sirila

Back