Karma, Reinkarnacija, Vaskrsnuce...

Utesi me samo tako:D

A sta ako iz toga sto me ceka pocnem da se koprcam ritam i pokusavam da izbegnem karmu i napravim tim trzajima jos vecu stetu i posle opet to je pakao i mucenje u nedogled ruganje i ropstvo...

sasvim je normalno trzati se i pokusavati izbegnuti nesto lose, to je jedna od osnovnih ljudskih osobina... medjutim, bice ti svakako bezbolnije ako se prepustis necemu... msm, mi u sustini ni ne znamo sta se sa tobom desava, ali ako se desava ono sto milimo... onda se prepusti... :mrgreen:

Duhovni progres ne ide tako da se vraćamo u carstvo živoitinja. To je neko ubacio da bi zaplašio ljkude i vernike na istoku kao što se ovde nastoje plašiti odlaskom u pakao.

Duhovni rogres se odvija tako što naša svest i naši duhovni kvaliteti ma kako polako ipaj rastu i razvijaju se. Reinkarnacija je realnost a da bi se zavirilo u prošle živote nije potrebnpo poidvrgavati se hipnozi. uz laganu duhovnu vežbu može se u toku noću, u toku sna, zaviriti u pojedine prošle živote koji imaju jak uticaj na ovaj sadašnji...
Snovi su tajni prolaz do najviših stanjasvesti, ljubavi samog Carstva Boga.
Svako od nas je u ovom životu ono najviše što je od sebe do sada načinio pa makar da je nekada bio kralj i vladar svih svetova.
Istina nikada nije bila niti je sada sakrivena.

Voleo bi sad malo opsirnije da napises, objasnis zasto je to tako i jos bolje na ovu temu jer oni tvrde da mozemo u sledeci zivot da budemo gliste, macke i bubasvabe, i potvrdjuju da je to pakao kao sto rekoh ako je tako, ja mislim i nadam se da nije tako...
A evo teme gde svi misle da mozes da u sledecem zivotu budes glista, zuto kuce, macka, kristal:D, bubasvaba...
http://forum.krstarica.com/showthread.php/89051-SVE-STO-VAS-INTERESUJE-A-NE-ZNATE/page90
Slucajno naleteh na tvoj post, pa ako si raspolozan pogledaj jer sam i uz pomoc nekih ljudi koji imaju isto razmisljanje kao tebe dosao do toga da konacno i ja poverujem u to da ne postajemo u sledecim zivotima kristali i bubasvabe...pozz

Back