Karleusa

zendeli

Elita
VIP
Poruka
17.475
Čitam sad kako je Dusko opet tukao Karleusu i ona je opet povukla prijavu.
Drugi put.
Ne zanima me ona posebno. Niti je volim niti ne volim.
Jedno mi nije jasno.
Kako majka dvije kcerke,pri tom zena koja da se ne lažemo ima na dosta mladih ljudi uticaj može tako da se ponaša? Kakvu poruku ona šalje? Ne ulazim u njihove prevare ali zar zbog kuće,novca čega god učiš svoje a i druge kcerke da trpe?
Ovamo glumiš lavicu a svako malo te oplavi muž?
Meni je to tako licemjerno.
Ne možemo za nju reci nema gdje.
Ne zanima me sad priča koju će dežurni mrzitelji zena povesti o njenim slikama.
Ne mislim da je bez krivice.
Samo ne razumijem zašto neko to trpi?

c71a9c59-ee2c-42cd-9ec7-1ca298c0ba6f.jpeg

Poslednja izmena od moderatora:
Зен, жена је навикла на живот на високој нози, сад је извор пресушио, наше паре које јој је власт дала за албуме се, гле чуда, ни делом нису вратиле, остаје само да лаје у корист власти и трпи батине и даље, јер Баленсијага, јер Д&Г...
Заиста мислиш да ће она презати од било чега зарад новца?
Пред децом ће глумити жртву која све то трпи због њих, оне ће бити уз маму јер ивер не пада далеко од кладе, а паре ће тећи.
Није само Карлеуша Карлеуша, има таквих још...и гади ми се колико су дрчне за паре, и колико трунке достојанства немају.

Mi sigurno ne znamo pravu istinu.
Prvo šta se stvarno desilo. (izvor su treš novine)
A drugo u kakvim su odnosima ona i njen muž.
Da li je to i dalje pravi brak ili žive svako za sebe a ne razvode se iz ko zna kog razloga.
(u svakom slučaju nema razloga za batine)
Inače , kad već presečeš i odeš da prijaviš nekog drži se toga.
Ovako ispada da viče Vuk pa kad stvarno bude nešto neće joj se verovati.

Ниси могао да одолиш да причу не прошириш на цео женски род и не проспеш сву фрустрираност и горчину, зар не, Џорџи?

Ниси могао да одолиш да причу не прошириш на цео женски род и не проспеш сву фрустрираност и горчину, зар не, Џорџи?
Odgovoricu ti u tvom maniru kad ne budes bila mod jer si u prednosti pa mozes da me provociras nekaznjeno.

Mi sigurno ne znamo pravu istinu.
Prvo šta se stvarno desilo. (izvor su treš novine)
A drugo u kakvim su odnosima ona i njen muž.
Da li je to i dalje pravi brak ili žive svako za sebe a ne razvode se iz ko zna kog razloga.
(u svakom slučaju nema razloga za batine)
Inače , kad već presečeš i odeš da prijaviš nekog drži se toga.
Ovako ispada da viče Vuk pa kad stvarno bude nešto neće joj se verovati.
Они се разводе.
Жена ладно прикупља поене да му узме што више пара.
Евентуално се нада неком помирењу, ко би знао шта одзвања у тој празној глави?

Odgovoricu ti u tvom maniru kad ne budes bila mod jer si u prednosti pa mozes da me provociras nekaznjeno.
Ја тебе провоцирам, а управо си написао Да се зна ко је газда у кући?
Оправдао си батине које жене добијају и ја провоцирам?
Оправдао си породично насиље јер неке жене воле грубо?
И ја провоцирам?

Ја тебе провоцирам, а управо си написао Да се зна ко је газда у кући?
Оправдао си батине које жене добијају и ја провоцирам?
Оправдао си породично насиље јер неке жене воле грубо?
И ја провоцирам?
Ne ona je na to pristala i to nije nasilje.

Зен, жена је навикла на живот на високој нози, сад је извор пресушио, наше паре које јој је власт дала за албуме се, гле чуда, ни делом нису вратиле, остаје само да лаје у корист власти и трпи батине и даље, јер Баленсијага, јер Д&Г...
Заиста мислиш да ће она презати од било чега зарад новца?
Пред децом ће глумити жртву која све то трпи због њих, оне ће бити уз маму јер ивер не пада далеко од кладе, а паре ће тећи.
Није само Карлеуша Карлеуша, има таквих још...и гади ми се колико су дрчне за паре, и колико трунке достојанства немају.
Uopšte me u suštini ona ne zanima. Nikad nije,ali kad je zagrlila Vesica prestala je da postoji u mnom vidnom polju. Princip trpljenja radi para mi je fascinantan. Ona je samo primjer kako ne treba.

Ne ona je na to pristala i to nije nasilje.
Јесте насиље. То није садо-мазо игрица, него живот.
Ту ћурку прати много девојчица, помислиће да је нормално отрпети мало батина због пара, а такви као ти у томе помажу реченицом Није насиље, сама је пристала.

Nije nasilje ako ona tako kaze,a ne ako ti kazes da jeste
Она је насиље пријавила, дакле сматра да јесте, ко си ти да тврдиш супротно?
То што је пријаву повукла не значи да је престала да мисли да је насиље, него да калкулише.

Она је насиље пријавила, дакле сматра да јесте, ко си ти да тврдиш супротно?
То што је пријаву повукла не значи да је престала да мисли да је насиље, него да калкулише.
Super za 10 000€ nije i tako nek ostane

Немој да изврћеш речи.
То је твоја тврдња, не моја.
И не верујем да иједан нормалан човек може да каже да си у праву.
Normalan ce reci da jesam,jer je amber tuzila depa za nasilje nijednom je nije udario,zamalo da mu unisti zivot i karijeru, e zato ce zene ispastati zbog zloupotrebe sistema koji stite zene koje nisu ugrozene a mogu da se opare.

Normalan ce reci da jesam,jer je amber tuzila depa za nasilje nijednom je nije udario,zamalo da mu unisti zivot i karijeru, e zato ce zene ispastati zbog zloupotrebe sistema koji stite zene koje nisu ugrozene a mogu da se opare.
Жене би врло испаштале када би се такви као ти питали, сва срећа па се не питате.

Back