Karleuša tvrdi da će se Duško razočarati kada bude vodio ljubav sa drugim devojkama: "Zamišljam ga i uživam jer znam da će se onda..."

Meni nije jasno kako takva osoba moze pricati ovakve stvari i skidati se polugola a ima dvoje djece.
Sta mislis zasto ja izgledam lud kad kazem da u Srbiji treba zastiti decu od ljubavi roditelja....koja nije losa, ali psihicki a narocito psiholoski su balkanci pushanija teska...
Dok je bilo kolektivno vaspitanje dece, ajd postojale su korektivne metode, pa grupno dejstvo , pa dete ne uzima toliko ozbiljno sta mu blentavi roditelj kazuje i radi...uzima neke stvari vrlo ozbiljno , ali ima sanse i da se to umanji...
Ali kad se ukinulo kolektivno vaspitanje, , plus ukinuli pionirski pokret, koji je odlicno radio kompenzaciju balkanskih dileja od roditelja, imam procvat Srbstine, hrvastine, bosanstine...i ostalih shtina...

Otud neprepoznavanje da su deca danas samo proizvod vaspitanja njihovih nevaspitanih roditelja, cak i kad su poprilicno vaspitani , ozbiljno govorim kao odrasle osobe jesu vaspitani , ali nisu pedagoski podobni i prave kretene od dece, a nemam zamerke za njih kao licnosti , a da ne govorim o ovima sto stemuju zidove u 4 ujutro, jer je dosao iz diskoteke, dok mu je siterka cuvala decu koja imaju vec 8 godina i vise, a on je alfa , a ona je alfa takodje......kao u primeru..

Back