Карлеуша је похарала трендинг на јутјубу... Како?!

gost 434892

Veoma poznat
Poruka
12.912
ЈК стар је похарала трендинг. Карлеуша има 3 песме у топ 10 најслушанијих нових песама на јутјубу. По мени је то неукус, лоша музика, лош имиџ, не допада ми се просто као и многима

Али опет шта је то што карлеуша има па њен неукус претекне многе квалитетне песме и композиције које ни не испливају?

Ако неко од вас слуша Јк, шта је оно што вам се код њене музике допада??!!

ЈК стар је похарала трендинг. Карлеуша има 3 песме у топ 10 најслушанијих нових песама на јутјубу. По мени је то неукус, лоша музика, лош имиџ, не допада ми се просто као и многима

Али опет шта је то што карлеуша има па њен неукус претекне многе квалитетне песме и композиције које ни не испливају?

Крлеуша - Karlybitch #3 у тренду
Карлеуша - Mashallah (?!) #5
Карлеуша - Омега #6

da svi su dosli da vide i to cudo tako da ti pregledi nisu realni...
Prvo nema glas grozna boja glasa
dalje nema sta
imidz uzas

da svi su dosli da vide i to cudo tako da ti pregledi nisu realni...
Prvo nema glas grozna boja glasa
dalje nema sta
imidz uzas
Слажем се скроз ал шта то значи

Да би се пробио што јачу антирекламу, кич и шунд... Ко зна колико је она сад пара на то зарадила и зарађује, а тек турнеје и наступи...уф

Слажем се скроз ал шта то значи

Да би се пробио што јачу антирекламу, кич и шунд... Ко зна колико је она сад пара на то зарадила и зарађује, а тек турнеје и наступи...уф
Krivi su oni sto ce da podrze taj kic i sund
Ko su ti ljudi koji idu na njene koncerte ???

Krivi su oni sto ce da podrze taj kic i sund
Ko su ti ljudi koji idu na njene koncerte ???
Е мене баш то занима!! Шта је то што се њима свиђа у њеној музици па да кажу да је то неки квалитет?

Идем сад да послушам неку од ових њених песама па да ти кажем свој доживљај најобјективније

Е мене баш то занима!! Шта је то што се њима свиђа у њеној музици па да кажу да је то неки квалитет?

Идем сад да послушам неку од ових њених песама па да ти кажем свој доживљај најобјективније
ja sam povrsno preslusala uglavnom kresti a reci su :roll:
ali i to je zamka svi iz radoznalosti slusamo a ne treba je slusati

ja sam povrsno preslusala uglavnom kresti a reci su :roll:
ali i to je zamka svi iz radoznalosti slusamo a ne treba je slusati
Какве су ово демонске главе што носи на почетку спота?? Можемо ође и мало религијске спике да укључимо. Погле ово
Screenshot_20230830_134331_com.google.android.youtube.jpg

Не разумем јој реп најбоље али сам добро разумео да је рекла нешто типа "кад ти карли не да кокаин"
Ima i neke jako bezobrazne delove ne bih da je citiram...

nego radi na svojoj muzici dobra ti je pesma :)

Ima i neke jako bezobrazne delove ne bih da je citiram...

nego radi na svojoj muzici dobra ti je pesma :)
Е хвала ти много кад смо се већ моје песме дотакли. Ево 9.9. иде албумче од још 4 песме + та песма. Биће доступно на свим стримимг сервисима

И можеш замислити колико мене као уметника тангира и комплексира то што ми овде пишемо о например зградама, које неке имају по 200 годинама, како се станари у њима мењају а оне остају (мањевише) исте и не мењају се и имају дугачак животни век

И наша песма ето има 30 година

И дође тамо неки, небитно који, баци верс "све за крај крај крај, само рататата, дај дај дај дај дај, на на на на на" и та песма уђе у трендинг а нас вамо заебавају да трипујемо еминема

Конташ шта оћу да кажем

Е хвала ти много кад смо се већ моје песме дотакли. Ево 9.9. иде албумче од још 4 песме + та песма. Биће доступно на свим стримимг сервисима

И можеш замислити колико мене као уметника тангира и комплексира то што ми овде пишемо о например зградама, које неке имају по 200 годинама, како се станари у њима мењају а оне остају (мањевише) исте и не мењају се и имају дугачак животни век

И наша песма ето има 30 година

И дође тамо неки, небитно који, баци верс "све за крај крај крај, само рататата, дај дај дај дај дај, на на на на на" и та песма уђе у трендинг а нас вамо заебавају да трипујемо еминема

Конташ шта оћу да кажем
da razumem... drzi se svog stila i to je to
nazalost u trending ulazi danas svasta
sve pesme su na isti kalup

pa jednostavno prave pesme na kalup da prodju.. nesto sto lici ovde u trendingu
nema tu umetnosti
malo je pravih umetnika i ljudi koji to prepoznaju
Шта бре ти људи доживе кад то слушају?

Ја доживим дивљење кад чујем неке паметне игре речи као нпр код вуду попаја у песми карантин

преживам своју крв као мали зелени црв, о да ли ћу преживети"?

"Користе ме даааме да не би биле сааааме, могу да домамим и њихове маме"

Није нека предубока поезија али ипак јесте респектабилна уметност

А шта вамо људи имају да чују, који стих их боље одради?

Да ли "аббдјдуруендндндбдбд"
Или "адреналин кучка кокаин велика"
Или "боље реци каквог укуса је сок од моје ..." (JK. - Karlybitch)

radoznala sam osoba ali ne toliko da bih i jednu jedinu njenu pesmu odslusao

ma ni 5 sekundi
Ево ја сад слушам да знам шта да цитирам..... И питам се зашто добија још један мој преглед.

Но проблем је што је и са и без мене, она са своје 3 песме у топ 10!!!

Шта бре ти људи доживе кад то слушају?

Ја доживим дивљење кад чујем неке паметне игре речи као нпр код вуду попаја у песми карантин

преживам своју крв као мали зелени црв, о да ли ћу преживети"?

"Користе ме даааме да не би биле сааааме, могу да домамим и њихове маме"

Није нека предубока поезија али ипак јесте респектабилна уметност

А шта вамо људи имају да чују, који стих их боље одради?

Да ли "аббдјдуруендндндбдбд"
Или "адреналин кучка кокаин велика"
Или "боље реци каквог укуса је сок од моје ..." (JK. - Karlybitch)
ne znam sta im znaci u svakoj pesmi kokain psovke i kojekkve reci koje nemaju smisla
a to od JK da ne komentarisem dno dna
zato i slusam muziku koja ima reci koje nesto znace

ne znam sta im znaci u svakoj pesmi kokain psovke i kojekkve reci koje nemaju smisla
a to od JK da ne komentarisem dno dna
zato i slusam muziku koja ima reci koje nesto znace
Шта слушаш иначе?

И шта мислиш, што људи слушају ЈК? Не слушају сви сигурно јер им је смешно ил се згражавају, ипак она има правих фанова

Шта слушаш иначе?

И шта мислиш, што људи слушају ЈК? Не слушају сви сигурно јер им је смешно ил се згражавају, ипак она има правих фанова
ja alternativnu muziku na primer evanescence, Hardkiss, Jann
to mi je ukus

ja alternativnu muziku na primer evanescence, Hardkiss, Jann
to mi je ukus
Еванесценс, обожавам!! То је неки панк, алтернативни ну метал, тако нешто?

Ја ти слушам рок, много. Хард рок баладе највише а волим и хеви метал. Но, волим и домаћи рок. И 7/8 народни ритам. Све што у мени пробуди емоције.

Што се репа тиче, у репу је за разликз од музике главни акценат на тексту. И ту волим текстове који ме такође, дотакну у било ком смислу

Али кога ово може да дотакне? "да окусе сок из моје ****"

Meni nista,a i ne slusam je.I kada bi napravila svoju najbolju pesmu,ne verujem da bi mi se svidela,jer ona uopste ne zna da peva.

Back