E, ako nam je ona reper za dobro i loše onda...Zato, ne dirajte mi u Karleušu jer iako nema lep glas, oštro razlikuje dobro od lošeg i ne ustručava se to da kaže, što skupo košta. A to, valjda, treba i ceniti kod čoveka.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E, ako nam je ona reper za dobro i loše onda...Zato, ne dirajte mi u Karleušu jer iako nema lep glas, oštro razlikuje dobro od lošeg i ne ustručava se to da kaže, što skupo košta. A to, valjda, treba i ceniti kod čoveka.
E, ako Koji treba reklama..zena je u pravu......iako mi je odvratna...........sto se tice Bikovica, Micailovica, Cetkovica, Lekica, Koje...........i ostale crnogorske bagre.
Posebno je Bikovic ekstremno los glumac a o Vojinu Cetkovicu ne treba trositi reci.
Mafija zna kako da se reklamira uz rodjacke i saplemenicke veze i , naravno, uz potporu budzeta iz ministarstva za kulturu.
I sve filmski kritičari niko ne valja od kad je Bata Stojković umro.Svako ko tripuje da su mu glumci nesto krivi za zivot u ovoj zemlji su zesce deliske...ali pazi...vidi...zesce dileske!![]()
E sad, gde je Karleuša ignorant sleš licemer?
1. Vegetarijanstvo i propaganda kako na taj način štitimo životinje
J1V5Gqk0rro:875
pa evo primer, Nenada Jezdica,....covek osto bez leba pa otiso sa familijom na selo da se bavi sa poljoprivredu kako bi preziveo. Pa onda, Milan Gutovic, prakticno je isteran iz zemlje trbuhom za hlebom, jer drzava nije imala pare da ga dalje finansira u briljantnoj seriji Bela Ladja. Al zato je imalo para, i to miliona evra da drzava finansira svaku sekundu Vojina Cetkovica provedenu "na platnu" a da uopste nijednu rec ne progovori , kao i njegova zena Sloboda Micailovic, radi koje je rasterana cela jedna generacija mladih srpskih glumica jer su sve zenske uloge njoj dodeljivane. Inace, ovaj crnogorski bracni tandem se ubraja medju nabogatije glumce koji su ikada postojali na ovim prostorima. Samo "holivudska " vila Cetkovic-Micailovic u Sremskim Karlovcima vredi nekoliko miliona evra.Ima moju podršku. Vecina je netalentovana i preko veze primljena na fax. Tako se i angažuju kasnije. Ako nema tamo nekog u toj branši duvaj ga posle faxa.