Karleuša ispljuvala glumce... Da li je u pravu?

Soradze

Elita
Moderator
Poruka
21.211
"Mala od skandala" nema dlake na svom (zmijskom) jeziku, pa koristi svaku priliku da pokaže
kako je glumci nerviraju... Smatra da su foliranti, da su netalentovani, da glume u odvratnim
serijama za šta im ona ni tri dinara ne bi dala...

Screenshot_58.png
U okviru jednog od nedavno objavljenih Instagram „storija", naime, pevačica je istakla kako je oni baš nerviraju.
Na pitanje 24sedam zašto, imala je izuzetno opširan odgovor.

- Zato što se tako ponašaju. Odmah da razlučimo jednu stvar, oni nisu viša bića, kasta, rasa u odnosu na pevače
i muzičare, ali se tako ponašaju. Kao da su nobles u odnosu na plebs, jedna viša vrsta koja prezire popularnost,
šoubiznis...

Mora neko da im otvori oči da su oni u istom poslu kao, na primer, ja i sve moje kolege iz muzičke branše. Rade
za publicitet, novac, na popularnost. To gnušanje od popularnisti me posebno nervira, jer je to strašno foliranje.
Kao, hoćeš da budeš popularan glumac, ali ne želiš da budeš popularan, da te prepoznaju. To je baš fuj - rekla
nam je Jelena, pa brzo nastavila:

- Čekaj, kako da budeš poznat i uspešan, ako nisi popularan? Ako to nisi, nisi ni uspešan i dobar glumac, jedno
s drugim mora da ide, ne može jedno bez drugog. Tako da, za to gledanje s visine svih nas iz muzičkog posla
generalno su krivi pevači koji sebe ne cene dovoljno, koji se između sebe pljuju, napadaju, ne drže se zajedno,
dok glumci to onako malo kulturnije, manje vidljivo rade pa ispada da su oni onako... Aristokratija, a mi da smo
neki lučki radnici koji su tu da jeftinom zabavom zabave narod. A oni su viša sila.
Bez obzira što glume u odvratnim serijama i tako da im tri dinara ne bih dala - oštra je bila Karleuša.
- Ja sam od svih njih, ne od svih, ali od 95 odsto koji glume u tim serijama bolja glumica - naglasila je, pa se
dotakla i drame s Vukom Kostićem, te Milošem Bikovićem koje je poslednje potkačila zbog lova.

Screenshot_55.png

Screenshot_57.png

Hot Jelena...

;) ;) ;)

Како овакве прсну ко летва за мешање сплачина кад их живот пусти да рокну са осмог спрата од асфалт !! Волео бих да је гледам како годину дана устаје у пола шест и хода два километра до буске станице по киши и мразу на посао. Онда ту да ринта 10 сати и на крају месеца прими 45 000 дин.

Како овакве прсну ко летва за мешање сплачина кад их живот пусти да рокну са осмог спрата од асфалт !! Волео бих да је гледам како годину дана устаје у пола шест и хода два километра до буске станице по киши и мразу на посао. Онда ту да ринта 10 сати и на крају месеца прими 45 000 дин.
Neće to june da je mune... Ima vilu na Dedinju, obezbedila je i unuke...
Nije jedina koja nam gamiže po mitohondrijama...

Neće to june da je mune... Ima vilu na Dedinju, obezbedila je i unuke...
Nije jedina koja nam gamiže po mitohondrijama...
Ауу......не знаш ти како Бог уме да одалами шамарчином без обзира на све што мислиш о томе да ти не може нико ништа. Сто пута сам гледао то у животу.

"Mala od skandala" nema dlake na svom (zmijskom) jeziku, pa koristi svaku priliku da pokaže
kako je glumci nerviraju... Smatra da su foliranti, da su netalentovani, da glume u odvratnim

Pogledajte prilog 1364009 U okviru jednog od nedavno objavljenih Instagram „storija", naime, pevačica je istakla kako je oni baš nerviraju.

- Zato što se tako ponašaju. Odmah da razlučimo jednu stvar, oni nisu viša bića, kasta, rasa u odnosu na pevače
i muzičare, ali se tako ponašaju. Kao da su nobles u odnosu na plebs, jedna viša vrsta koja prezire popularnost,
šoubiznis...

Mora neko da im otvori oči da su oni u istom poslu kao, na primer, ja i sve moje kolege iz muzičke branše. Rade
za publicitet, novac, na popularnost. To gnušanje od popularnisti me posebno nervira, jer je to strašno foliranje.
Kao, hoćeš da budeš popularan glumac, ali ne želiš da budeš popularan, da te prepoznaju. To je baš fuj - rekla

- Čekaj, kako da budeš poznat i uspešan, ako nisi popularan? Ako to nisi, nisi ni uspešan i dobar glumac, jedno
s drugim mora da ide, ne može jedno bez drugog. Tako da, za to gledanje s visine svih nas iz muzičkog posla
generalno su krivi pevači koji sebe ne cene dovoljno, koji se između sebe pljuju, napadaju, ne drže se zajedno,
dok glumci to onako malo kulturnije, manje vidljivo rade pa ispada da su oni onako... Aristokratija, a mi da smo
neki lučki radnici koji su tu da jeftinom zabavom zabave narod. A oni su viša sila.
Bez obzira što glume u odvratnim serijama i tako da im tri dinara ne bih dala - oštra je bila Karleuša.
- Ja sam od svih njih, ne od svih, ali od 95 odsto koji glume u tim serijama bolja glumica - naglasila je, pa se
dotakla i drame s Vukom Kostićem, te Milošem Bikovićem koje je poslednje potkačila zbog lova.

Pogledajte prilog 1363999

Pogledajte prilog 1364000

Hot Jelena...

;) ;) ;)
Ona je lujka,nju treba zatvoriti sa onim ludim Simom.Kako ne shvata da je njihov delic mozga pametniji od 116 njih, takve.

Pogledajte prilog 1364009 U okviru jednog od nedavno objavljenih Instagram „storija", naime, pevačica je istakla kako je oni baš nerviraju.

šoubiznis...

Pogledajte prilog 1363999

Pogledajte prilog 1364000

Hot Jelena...

;) ;) ;)
zena je u pravu......iako mi je odvratna...........sto se tice Bikovica, Micailovica, Cetkovica, Lekica, Koje...........i ostale crnogorske bagre.
Posebno je Bikovic ekstremno los glumac a o Vojinu Cetkovicu ne treba trositi reci.
Mafija zna kako da se reklamira uz rodjacke i saplemenicke veze i , naravno, uz potporu budzeta iz ministarstva za kulturu.

Karleuši se mora priznati da je autentična, samonikla i energična pojava. Mnogo se od nje može naučiti, ko vidi, to jest. Možda nas ne interesuje šta će novo da... hm... otpeva... ali svi naćule uši kad god zausti da nešto grakne da kaže jer je interesantna i ima mišljenje i u većini slučajeva fundiran stav.

I Brena je glasovno propala pre 30 godina, pa je niko ne dira iako je izuzetno krindž personeliti. A Karla je mnogo bolji čovek od Brene.

Zato, ne dirajte mi u Karleušu jer iako nema lep glas, oštro razlikuje dobro od lošeg i ne ustručava se to da kaže, što skupo košta. A to, valjda, treba i ceniti kod čoveka.

Ja, barem, jako cenim iskrenost.

PS. A Koju ne cenim kao čoveka. Nema tu bog zna koliko ljudskog materijala. Deklariše se kao Cincarin iz Mostara i već 15 gofina odlazi iz ružne Srbije, nikako da ode više.

Kad neko sa malo (diskutabilnog) pevačkog talenta postane javno značajna figura koja traje (i trajaće), ti to, hteo ne hteo moraš da poštuješ i da se pitaš "koja li je tajna?". A ne da mešamo nečiju "kulturnost" (kao ovde Breninu) s ljuskom pritvornošću kakve je isuviše na javnoj sceni.

Poslednja izmena:

Back