Karike, street workout :)

Zvercina

Primećen član
Poruka
932
Evo ovako :)
Nabavio sam karike, nabavio sam gurtne... ali je problem u trecem segmentu :(
Naime, na svakom od klipova se jasno vide metalne alke ili snale ili kako se to vec zove
(posto zapravo ne znam pravi naziv), uz pomoc kojih se podesava duzina gurtni...
Da li iko od forumasa zna gde se te "metalne snale, alke" mogu kupiti?
Ako iko ima bilo kakav predlog gde se to moze kupiti neka napise :)
Hvala

vidih da ih zovu
Poliesterne trake sa zateznim mehanizmom za osiguranje tereta (španeri)

Moze da se prave se
1point - ti koristis samo jednu traku sa karikama na oba kraja, dobre strane moze lako da okaci oko bilo koje horizontalne poluge, moze cak i vertikalni stub manja sansa da ce kliza, lako se pravi simetrija, mozes da provuces traku kroz jednu alku ako ces da koristis vrata.

2point- koristi se dve trake svaka traka nezavisna, mada mogu da se spoje sa nekom alkom, mada ljudi vise vole da su vezane u dve tacke jer traka trlja podlaktice u zavisnosti od vezbi

Poslednja izmena:
Uh, sad pogledah... link to si ti postavio, takvu kopcu imam kuci, iz studentskih dana :) Kad sam vukao kamione za zivot :)
Ali je ona da kazemo prilicno komplikovana za koriscenje, i teska je... a bas nista nisam uspeo da nadjem na netu... kopce koje su prikazane na klipovima se vrlo lako koriste... gde takve naci, ili makar priblizno takve? Proguglao sm sve zivo... mora da ima negde ali da mi je promaklo...

Back