Kardio treninig.

• Začetnik teme Začetnik teme KraNp
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da....skracen mi je zeludac.

- - - - - - - - - -

Hah....pa ko ti kaze da nisam mrsao dva puta po 20 kg u periodu od 2010 do 2013. Presao sam za tri godine 8 000 km peske sa planinarima i jedno 4 000 km trenazerom, ali svaki put se vracala tezina. Imao sam 145 pa 125 pa onda opet 145 pa opet 125 i na kraju kad se opet vratila na staro, dignem kredit i operisem se. "Mecku rodim" dok skinem tih 20 kg a ono se vrati za pet meseci.

sa operacijom neces doci do cilja ukoliko ne promenis navike u ishrani i ne korigujes odnos energetskih i gradivnh materija
ugojices se ponovo

Da....skracen mi je zeludac.

- - - - - - - - - -

Hah....pa ko ti kaze da nisam mrsao dva puta po 20 kg u periodu od 2010 do 2013. Presao sam za tri godine 8 000 km peske sa planinarima i jedno 4 000 km trenazerom, ali svaki put se vracala tezina. Imao sam 145 pa 125 pa onda opet 145 pa opet 125 i na kraju kad se opet vratila na staro, dignem kredit i operisem se. "Mecku rodim" dok skinem tih 20 kg a ono se vrati za pet meseci.

Covek se goji od hrane i slabi ako smanji unos hrane koja goji ( usput je i nezdrava).
Vezbanje je naravno pozeljno, ali to nema veze sa hranom koju ti preferiras.
Predjem i ja godisnje ca 2000 km ( brzo hodanje, svako jutro), ali ja to radim zbog zglobova, nekog opsteg zdravlja, najvise zbog psa;)
to sa slabljenjem ili gojenjem nema nikakve veze.

Ako si se vec upustio u tu avanturu sa smanjenjem zeluca onda brate gledaj da se i ponasas tako kako su ti lekari rekli.
sigurna sam da ti neke namirnice ne prijaju, izbegavaj ih, ali nemoj da nas ubedjujes da ti prija nekakv smoki i sokovi koji su puni secera.
Za tebe je ocigledno 2000 kalorija mnogo ( nema veze koliko treniras), smanji to na barem 1400 kalorija i videces uspeh.
Ovo unosenje ugljenih hidrata nikako nece na dobro da izadje.

Ma boli me duppe! :mrgreen: Vozicu ovako jos godinu dana, posle odoK da mi o'sjeku ovo shkembe sto visi, pa kol'ko bude da bude (kg-a) Bitno mi da vise nemam secer i trigliceride i holesterol i bol u kicmi.

Back