Bilijana
Zainteresovan član
- Poruka
- 130
Prvi put sam na forumu,i ne znam bas kako ovo funkcionise,ali zanima me da li se neko borio sa ovom bolescu?Ocajna.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prvi put sam na forumu,i ne znam bas kako ovo funkcionise,ali zanima me da li se neko borio sa ovom bolescu?Ocajna.
Hvala sto si se javila.Problem nemam ja,nego moja mama,ali je i moja stvar.Operisana je u decembru,odstranjeni su joj jajnici,materica i deo besike.3 meseca je cekala rezultate.Bila je u kamenici i dobila je na konzilirijumu terapiju,koju ce primati u svom gradu.Dijagnoza je neoplasma malignum,koliko znam.Dobila je indukovanu hemoterapiju po protokolu Taxol,Carboplatina u 6 serija.Sutra prima prvu terapiju.Radili su joj ultrazvuk grudi,sve je ok,sutra joj rade ct posle terapije.Toliko znam.Nadam se da ti znace ove informacije.
Postoji sansa da pisemo ali da su privatne poruke,slabo mi ovo ide.:-) Bas se ne snalazim.:-(
ne moze pre 10 poruka dok ne poplavi
sve je gorepostoji neki inbox sa porukama,kad se registrujem nista ne mogu da nadjem, ni gde su mi poruke,ni tvoj odgovor.
Ja se pored ove klasicne medicine uzdam u alternativnu jer svedok sam rezultata.
Evo jos materijala od Sladjane Velkov:
U ovom filmu posebno obrati paznju na pricu o devojcici kojoj je rak prakticno "pojeo" celu matericu i od koje su doktori digli ruke, a ona se izlecila kod SV. Vasilija Ostroskog i sada je majka.
Ima jos puno materijala, pa ako si zainteresovana, postavicu jos, a mogu ti poslati i knjigu o naucnim radovima u oblasti prirodne medicine. Javi mi se samo na pp da mi das e-mail adresu.
Pozdrav i ne ocajavaj, ima leka. I napisi nam nesto vise o stadijumu bolesti da bismo se setili mozda nekih slucajeva.
Hrabro, proci ce... Nije lako primati terapiju ali bitno je da se izleci ...Juce je primila terapiju i danas joj je vec jako lose,mucnine,bolovi,malaksalost.Ja sam je ubedila da pored svega probamo sa alternativnom medicinom,pice 6 vrsta cejeva dnevno.oko 2 l,vitaminske bombe,gljive,alge,kostice i bobice,voce i povrce.pa cemo videti.tesko joj je jer je navikla na masno i slatko, a sve ovo treba spremati posebno.Nadam se da bar nesto od ovoga prihvatiti,jer je to samo plus,mozda ne mora bas sve,jer verujem da joj nije lako.Misli da ce posle 3 terapije da naprave presek da vide krv,ct...meni je tesko jer imam svoju porodicu pa nisam u mogucnosti da sam stalno pored nje.Hvala vam svima na recima utehe i savetima.Ova bolest je uzasna.Dok se nije razbolela nisam poznavala nikoga ko se borio ili da boluje a sada na svakom koraku i vidim i cujem.
da to je dobro ,Zao mi je sto joj je tako tesko, ne mora da znaci da ce joj posle svake biti isto.
Meni je svaka drugacije pala, imala sam 6 na 3 nedelje razmaka,
dan, dva lose a ostalih 20 dana odlicno.
Opadace joj leukociti sa svakom sledecom terapijom i zato ti je moj savet da joj
napravis ovo sto sam vec na temi onkologija pisala, licno sam konzumirala
tokom celog lecenja a i dan danas svi koristimo u kuci zbog jacanja imuniteta a to joj
je u ovim mesecima dok je pod terapijom najneophodnije.
1 kg. meda ( 1 tegla)
250 gr. oraha
250 gr. lesnika
250 gr. badema samleti u masinici za orahe
100 gr. susama
100 gr. semenki bundeve
100 gr. semenki suncokreta
100 gr. lana samleti u masinici za kafu
1 flasica ( 30 ml. ) propolisa
1 kesica cimeta
pola litre soka od limuna ( iscediti od jednog kilograma limuna )
To sve sjediniti sa medom u nekoj velikoj ciniji, sipati u tegle ( bice 3 tegle )
obavezno drzati u frizideru, uzimati 2, 3 kasicice ( drvene) dnevno.
Sastojke ( semenke i kostunjavo voce) kupiti u zdravoj hrani- ne peceno, samo sirovo!
svi koji idu na hemio imaju svakakvih problema ali to traje par dana pa prodje.vazno je piti dosta tecnosti , jesti sve ono sto dize imunitet i misliti pozitivno.taxol i karboplatine su teske ali mora izdrzati i mora verovati da ce ct biti dobar , meni je za mucninu pomagao svepsDa li ste imali mucnine,i ostale propratne stvari i situacije koje idu uz hemoterapiju?