KARCINOM....I FARMACEUTSKA INDUSTRIJA...

:hahaha::rotf:

aha, da farmacija nauka je velika prevara jedna, al zato Vasa sarlatanka Vesna Mihajlovic, "visi diplomirani borac svetlosti (svetlonosa=Lucifer i njegovi apostoli)" nije prevara i alternativne gluposti kojima PRAVI PREVARANTI pune dzepove. Jeste, bojite se farmakomafije i u isto vreme punite dzepove BIOMAFIJI, ORGANOMAFIJI i Alternativmafiji, jer nemate mozga niti sposobnost za analiticko zakljucivanje, kriticni osvrt, racionalno razmisljanje. Vi teoreticari zavere zapravo imate napadacki odn kriticki stav prema svemu drugom osim prema Vasem duboko ukorenjenom uverenju, confirmation biasu koji napravite prvi put u zivotu kada se latite interneta tako matori i procitate nesto, neku teoriju zavere i glupost kao npor blog ludajke sarlatanke Vesne Mihajlovic, "Viseg diplomiranog borca svetlosti" sta god to znacilo :hahaha::rotf:, i onda to sto procitate zacementirate u mozak i nikakve meta analize, dvostruke slepe random studije Vam ne mogu promeniti uverenje, koje je strucno gledano, paranoidne prirode.

E da, i 90% Vas je jedna neobrazovana neuka nepismena marva. Koja ne ume da analiticki i kriticki pristupi bajci Ivica i Marica a kamoli necem slozenijem.

Evo ova po dijagnozi kao da je sestra Vesne Mihajlovic, uzmi zastupaj i njene paranoidne stavove, jer ono, Vesna nije daleko od nje. A pazi ni ona nije u instituciji i radi u SUPu, slobodnos e seta zemljom kao i Vesna Mihajlovic.

sizofrenija u naprednoj fazi:sad2:

crvenokosa,
требаш овде на форуму написати још пар постова.
немам појма зашто, таква су правила.
пиши без везе, само да имаш још 3,4 поста да би
те могла прихватити и за пријатеља, а и комуницирати
преко приватних порука.

блондину можеш пратити преко њеног профила.
видим да је опет на терапији, нисмо се још куцкале јер се не појављује од 30.3.

crvenokosa,
требаш овде на форуму написати још пар постова.
немам појма зашто, таква су правила.
пиши без везе, само да имаш још 3,4 поста да би
те могла прихватити и за пријатеља, а и комуницирати
преко приватних порука.

блондину можеш пратити преко њеног профила.
видим да је опет на терапији, нисмо се још куцкале јер се не појављује од 30.3.

..ja pokusala da je upratim ali nisam uspela....

..cudi me da ne pise ovde nikad...

nikad te nisam pitala zasto taj nick
ali sam citala tvoje postove i negde stekla utisak da si osoba sportskog duha koja je okrenuta zvanicnoj medicini i vrlo kriticna prema alternativi
pretpostavljam da se bavis ili si se bavio i nekim borilackim vestinama
pa me u vezi sa tim zanima, da li znas sta je tai chi chuan?

Znam naravno... Uh sad kao da dozivljavam deja vu, mislim da si me to vec pitala i da sam ti vec odgovorio.....A mozda i jesam, ali si ti zaboravila, ili nisi videla odgovor. U svakom slucaju osecam kao da smo vodili ovaj razgovor. :mrgreen:

Jesam sportskog duha bas bas, i dan danas se bavim sportovima raznim, sto sportovima kao sportovima, sto teretanom kao osnovni gradivni blok za sve sportove + neretko i trcanje (aerobni trening).

Jesam okrenut zvanicnoj medicini, jer je potkrepljena dokazima i dvostrukim slepim meta analizama i istrazivanjima....>Sto se tice alternative, hm, za mene tu i nema zapravo neke prave alternative, koristim i ja cajeve, mazalice i sve sto je pri ruci, kada nemam bolje, ali da se ne lazemo, ja u svetu lecenja stvari delim na medicinu i medEcinu, odn amedicinu, na ono sto leci i na ono sto ne leci odn nema efekta veceg od placeba. Sad, to ja ne zovem zvanicno i alternativa, jer sve sto je alternativa a radi, trebalo bi da postane zvanicno, ali bre da radi a ne da mi placebom opisuju pacijenti satro boljitak a bolest jos gore progresira kada se objektivno utvrdi.....Kao oni religijski zanesenjaci koji se tripuju da im bolje kada dodirnu neko drvo u kojem je "lik Bogorodice" i kada se zanose da im se obratio bog i dao im moci ili koje vec shizofreno sra..e. Tako da po meni, nazivi zvanicna i alternativna je zapravo neka vestacka dihotomija, koja i ne postoji, neki nepostojeci rivalitet, pa sad kao oba rade, sad jedni vole ovo drugi ono. A ne krije se u tom grmu zec, i to tako ne moze postojati i biti klasifikovano vec samo medicina i ne-medicina. Radi i leci i ne radi i ne leci. Subjektivni osecaji i introspekcija pacijenata nisu uopste bitni i validni za donosenje zakljucka.
Zasto? Zato sto upravo i tako testiramo lekove - kontrolna i eksperimentalna grupa, i onda im se da "lek" odn secer i mnogi kazu jao bolje mi je majke mi, u sto dooobar "lek". E vidis to je alternativna medicina, odn amedicina, a moze biti i da zaista deluje i kada deluje onda to postaje - pa jednostavno medicina. Zvanicna medicina. Ali da bi znao koliku stopu aktivne materije unosis u sebe, to se mora naucno sve iskontrolisati, i onda je tu farmakologija, farmacija itd, i odatle pocinju i sve teorije zavera - "aha, oce da ugase nasega sarlatana jer pomaze ljudima bolje nego lekari, pa ce njegove biljke da uzmu i naprave lekove od toga da sto bolje zaradjuju od bolesnih ljudi, samo farmakomafija moze da diluje te supstance, ne zele rivala bla bla bla bla".

A zapravo jedina zavera koja postoji je zavera biomafije i sarlatana koji decenijama zaradjuju i osptaju tako sto prodaju pacijentima sve i svasta a nema se pojma ko unosi u sebe koliko miligrama aktivne supstance necega.

Mislim ono, zelis da proveris da li si debeo, i zar niej bolje da stanes na vagu i precizno da ti izadje broj tacno koliko imas kilograma, koliko od toga vode, sala, misicnog tkiva, i da znas na cemu treba konkretno poraditi, nego da te izvesni prijatelj sarlatan uhvati rukama, podigne i kaze ti odokativno - Hm mislim da imas oko 90ak kilograma, trebalo bi da smrsas 4 kg-a, mada te i malo ta trenerka siri, da imas nesto uze na sebi rekao bih mozda i 2-3 kg-a. :roll:

Zasto ovaj nick? Hm, mnogi povezuju zaista neku zlobu u mom personalitiju, obzirom kako zustro ulecem u neke teme. :mrgreen::hahaha:
Stavise, jedan polupsihoticni pacijent sa pdf psihologija, kome sam pisao nesto je mislio da sam zaista zao i otpadnik od boga (sto i jesam majku mu, ateista sam :mrgreen:) i svideli su mu se saveti, ali nikako nije mogao da predje tu barijeru, da mu takve savete dobre, koje planira da sprovede u praksi, daje osoba koja ima u svom nicku rec - ZLI. Pa je krenulo ispitivanje - Ama zasto i zasto si ZLI, pa kako ja sad da primenim tvoje savete i poslusam te, a sta ako me izvedes na kriv put, ipak si ti sam sebi stavio ZLI u nick, nije to dzabe, zasto bi to sebi uradio, sta ti to trebalo itd . :mrgreen::hahaha:

Na forumu sam dosao da bih isprva diskutovao o borilackim vestinama i sportovima, pa analogno tome, ovo je anagram od Bruce Lee, pa sad evil verzija toga sam ti ja. :mrgreen::hahaha::rotf: s obzirom da volim i da zatrolujem i da se spustam na razl. nivoe svojih sagovornika i tome slicno. Tako da mu dodje bas pogodjeno. :cool:

Back