botr
Iskusan
- Poruka
- 6.162
Nemacka, parking ispred prodavnice u pola 12, radni dan. Sve sami majstori dosli na pauzu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni od tih karavana retko koji auto da se svidja ,recimo moj favorit su dva modela stara petica e39 i citroen c5 mislim da je model iz 2009-2010 tako nesto.Plus voze Mercedes i BMW modele. Habaju kola na nivou.
Sirotani.![]()
To je takav trend ,ne znaci da je i bolji.Dobar karavan je trazeniji bolje se prodaje kao nov i ima ih dosta više na ponudi.. Pogledaj koliko imas Mercedesa w212 karavana na ponudi a koliko limuzina .. pusti 123 to je bilo pre 40g
Iza su prodavnice, apoteke, itd. Znam gde sam bio i sta sam slikaoTe karavančuge su tamo džabe zato voze majstori da tovare stoku i alat. To je perionica pumpa nije prodavnica.
Prvo, to za 123 uopšte nije tačno, kad sam ja sedeo nazad u karavanskoj verziji istog ti ni u osnovnu školu nisi još krenuo (ako si osamdeseto godište). Drugo, ako samo seljaci i siromasi voze karavane kome onda svoje takve primerke prodaju Mercedes, BMW, Audi, Volvo ... ?Mladi ljudi i normalni sigurno ne kupuju jedini auto karavan jer jednom godišnje možda odu na more. Sirotinja kupuje karavane jer su jeftini i seljaci kupuju jer mogu da teraju džakove krompira i stoku.
Setite se samo ko je vozio lade karavan i varburge nemoj da se lažemo. Strogo poljoprivrednici tu i tamo poneki taksista eventualno. Setite se samo kako su dolazili na pijace i kvantaše.
Sećam se davno drugar kupovao merc 123 za taksi. Ima tome 20 godina i više. Oće on karavan ajde odemo mi da pogledamo kad karavan na zadnjem sedištu ima manje mesta od juga 45 na uštrb gepeka. Normalno posle uzeo audi cc i uživao godinama bez ikakvih ulaganja.