Karavani - za i protiv

• Začetnik teme Začetnik teme botr
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Vaše mišljenje o karavanima

• Praktični, upotrebljivi

glasova: 6 60,0%
  • Ne bih to nikad uzeo

glasova: 4 40,0%

• Ukupno glasova
    10

botr

Iskusan
Poruka
6.162
Nemacka, parking ispred prodavnice u pola 12, radni dan. Sve sami majstori dosli na pauzu.
IMG_20210805_105300.jpg

Mladi ljudi i normalni sigurno ne kupuju jedini auto karavan jer jednom godišnje možda odu na more. Sirotinja kupuje karavane jer su jeftini i seljaci kupuju jer mogu da teraju džakove krompira i stoku.

Setite se samo ko je vozio lade karavan i varburge nemoj da se lažemo. Strogo poljoprivrednici tu i tamo poneki taksista eventualno. Setite se samo kako su dolazili na pijace i kvantaše.

Sećam se davno drugar kupovao merc 123 za taksi. Ima tome 20 godina i više. Oće on karavan ajde odemo mi da pogledamo kad karavan na zadnjem sedištu ima manje mesta od juga 45 na uštrb gepeka. Normalno posle uzeo audi cc i uživao godinama bez ikakvih ulaganja.

Poslednja izmena:
Iz ovoga je izasao deda od jedno 80 god. 3.0 tdi.
IMG_20210806_112630.jpg

Dok sam cekao ma parkingu video sam 3 limuzine. C klasu, voze se baba i deda, Vectru C ne secam se ko je vozio, ali verovatno neki matorac i BMW 5 sa dve Turkinje.

Mladi, neozenjeni, ugl voze neke heceve, porodicni ljudi karavane, SUV i MPV. Video sam bezbroj automobila, serija 5, A6 i ta klasa, ima po neka limuzina. Po stilu odevanja, voze menadzeri, sefovi, dr, itd.

Passat, itd. Sve sami karavani, retkost su limuzine.

Mladi ljudi i normalni sigurno ne kupuju jedini auto karavan jer jednom godišnje možda odu na more. Sirotinja kupuje karavane jer su jeftini i seljaci kupuju jer mogu da teraju džakove krompira i stoku.

Setite se samo ko je vozio lade karavan i varburge nemoj da se lažemo. Strogo poljoprivrednici tu i tamo poneki taksista eventualno. Setite se samo kako su dolazili na pijace i kvantaše.

Sećam se davno drugar kupovao merc 123 za taksi. Ima tome 20 godina i više. Oće on karavan ajde odemo mi da pogledamo kad karavan na zadnjem sedištu ima manje mesta od juga 45 na uštrb gepeka. Normalno posle uzeo audi cc i uživao godinama bez ikakvih ulaganja.
Prvo, to za 123 uopšte nije tačno, kad sam ja sedeo nazad u karavanskoj verziji istog ti ni u osnovnu školu nisi još krenuo (ako si osamdeseto godište). Drugo, ako samo seljaci i siromasi voze karavane kome onda svoje takve primerke prodaju Mercedes, BMW, Audi, Volvo ... ?

O još kako je tako nema veze sa 123 limuzinom. Karavan em kraće sedište em uzvišeno ma užas živi. Baci oko ako je negde vidiš možda nisi obratio pažnju. Nema veze sa limuzinom.

Karavani su za radni narod da ima gde lopatu da stavi, pijuk, džak krompira, živo svinjče, kravu itd. Super auto ako imaš veliku kuću imanje i nešto radiš nekizanat. Onda je best baj. Preko nedelje vučeš daske a za vikend se okupaš, zaližeš i ideš u disko.

krava-u-autu.jpg

68d20bd32e713a7cfdc7.jpeg
a727fb947522d2fcda7a.jpeg

Audi RS4 i RS6 voze znaci majstori?
Koliko li samo teladi mogu da prvezu u njima ili koliko alata strapaju u ta kola koja voze samo matorci od preko 60 godina a ne mladi momci jer su karavani.
Eto dokaza koliko ovaj lupa gluposti.

Onaj ko ima porodicu zna da mu je karavan mnogo prakticniji prevoz i hatch-a.
Onaj ko nema decu moze da se vozi npr i u Hyundai I20.
Moj sin i cerka za sad voze mala kola jer nemaju potrebu za vecim kolima ali cim bude dete tu itekako ce razmisljati o karavanu ili mini van-u ali otom potom.
Onaj ko nije imao dete ne moze da stvori sliku koliko je prostor vazna stavka kad imas decu. Zenina sestra ima cetvoro dece i zbog samog zakona ne moze da koristi redovne automobile nego one sa 6 ili 7 sedista pa su uzeli od mene Opel Zafiru sa 7 sedista. Kad jednog dana budu hteli da je promene opet ce biti osudjeni na takvo vozilo jer uglavnom ono daje tih 7 sedista.Ima i karavana sa 7 sedista ali su dosta redji.

kome sta treba - to i kupuje

sta ce ti karavan ako radis kancelarijski posao i zivis tamo gde manjka parking mesta

ako povremeno nesto prevezes , imas vecu porodicu - limuzina ili hec

ako cesto vozis kabastije predmete - moras karavan

posle ide u kombi , kamion, ali to nije tema razgovora

Back