K
Kendoka
Gost
"udarnik" no coment !!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Del objasni ovo please. Kojim stilovima? Izmisljanju cega? Je8o te, zbog tebe cu prestati da volim KendoKendoke:pa reci cu ti kad si vec zapeo,s'obzirom da si aikidoka, treniras jednu ozbiljnu borilacku vestinu morao bi da znas na sta se to odnosi "sektasenje" posebno je izrazeno u tvojoj borilackoj vestini,radi se o stilovima i izmisljanu necega, sto nema veze sa japanskim tradicionalnim vestina,,,blabla to se u kendou ne tolerise, nema paralelnih federacija,stilova i gomilu gluposti koje su pojedinci izmislili da bi mlatili novac !!!!!!!
Kendoka:to mozes i sam kuci da vezbas
dollar MC:Kendoka:to mozes i sam kuci da vezbasOK, vezbam disanje, ali ne samo to. U kuci cu tesko vezbati posto nemam dovoljno prostora. Ustvari imam za prva dva suburija
![]()
Jednom sam probao dalje i razbio luster, a sto je najgore napravio sam rez na ukrasnom bokenu :? sa kojim vezbam samo 2-3 puta godisnje. Tako da kuća otpada.Imas li jos neki predlog?
Anonymous:Mladen pored kendoa trenira i karate.covek nije uskih shvatanja koa ti.