karate je sirotinjska zabava

• Začetnik teme Začetnik teme Kendoka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
@milosmalic
:lol: :lol: :lol:
Kendoke:
pa reci cu ti kad si vec zapeo,s'obzirom da si aikidoka, treniras jednu ozbiljnu borilacku vestinu morao bi da znas na sta se to odnosi "sektasenje" posebno je izrazeno u tvojoj borilackoj vestini,radi se o stilovima i izmisljanu necega, sto nema veze sa japanskim tradicionalnim vestina,,,blabla to se u kendou ne tolerise, nema paralelnih federacija,stilova i gomilu gluposti koje su pojedinci izmislili da bi mlatili novac !!!!!!!
Del objasni ovo please. Kojim stilovima? Izmisljanju cega? Je8o te, zbog tebe cu prestati da volim Kendo :roll:

ja sam tebi odgovorio neko se drugi osetio prozvanim,,,
nije bre nista o toga bitno treniraj sta ti se svidja,baratas bokenom, a hoces da popravis svoju tehniku,,, odes na kendo, vidis probas,osetis, ne vredi da ti objasnjavam, odes kod mladena u sabac, sjajan covek, ucitelj, ponesi gihakamu svoju koju vec imas i polako...

japanski sadasnji ambasados se zove tanabe, ono nije on na slici, ako vec hoces da znas, i jos nesto dane japanske kulture u beogradu je organizovao kendo savez srbije, kendistima je pripala cast da ga organizuju ..... ali sta sa tobom da se objasnjavam,

@Kendoka
Ja baratam bokenom da bi popravio tehniku disanja. Slazem se da je to mnogo bolje u Kendou, ali ne mogu da placam dva treninga+oprema za Kendo(+sto nemam vremena). Drugim recima, u Kendou nema klasicne samoodbrane koji je jedan od razloga sto treniram ovo sto treniram.
E hvala sto si mi rekao da je Mladja dobar majstor. Zaista nisam znao. :P
Batali, predstavljas Kendo kao savrsenu vestinu ovo ono. Sto rece Milos, il si pionir il si retard...

kapiram te skroz,,,stvarno je to problem kod svih,u kendou nema odbrambene tehnike smo napad,,,oprema ti nije potrebna za to sto ti hoces da postignes, to mozes i sam kuci da vezbas,,odgledas par treninga sa bokenima,,,imas i kasete da kupis, mladen je bio u japanu skoro isao je na usavrsavanje kendoa, inace je stvarno bez preterivanja sjajan momak !!

dollar MC:
Kendoka:
to mozes i sam kuci da vezbas
:D OK, vezbam disanje, ali ne samo to. U kuci cu tesko vezbati posto nemam dovoljno prostora. Ustvari imam za prva dva suburija :D
Jednom sam probao dalje i razbio luster :) , a sto je najgore napravio sam rez na ukrasnom bokenu :? sa kojim vezbam samo 2-3 puta godisnje. Tako da kuća otpada.Imas li jos neki predlog?

treba ti visok plafon,,, samo vezbaj nije bitno gde

slazem se sa tobom,,,,,,,,,,sta ima jos od foruma pojma nemam, dodji na kendo forum pa cemo se zabaviti,, pokreni neku temu za svoju dusu,,,inace mislim da si programer,, ako ne gresim, ima te dosta na forumima,ako imas nekog znanja uvezi veb dizajna javi se mladenu pomozi mu oko vase sabacke web prezentacije,,,,,,,pozdrav !!!

Izvinjavam se svima kojima sam nedostajao, tj. kao i onima kojima nisam, ali evo me opet.
Ne bih da se osvrcem na vrstu argumenta i nacin "komunikacije" koju praktikuje NJiegova Ekselencija KENDOKA, samo bih zamolio da mi se pruzi, makar i sazeto, objasnjenje zasto kendoke imaju pravo da na sve ostale gledaju sa visine.
Milosa poznajem licno i dosta duge, i sve je samo ne "crveni". Ali nema veze, otisao covek.
Jos jedno konkretno pitanje za KENDOKU - koliko se dugo bavite doticnom vestinom, o, vasa veleuvazena i nas smrtnika nedostojna milosti.

pa nisam verovao da ce vam ova tema tako prirasti za srce, dala je svoje rezultate, hvala vam na saradnji
kad smislim nesto novo gde par likova koji ordiniraju na celom forumu mogu sebe da prepoznaju u svojoj gluposti, meni ce biti vrlo drago da zapocenem makljazu ...

zanshin sempre zanshin

Back