P posmatrac_ Početnik Poruka 27 14.11.2004. u 22:39 - Karaoke #1 Treba mi neki domaci program za karaoke, yu pesme.
P posmatrac_ Početnik Poruka 27 16.11.2004. u 13:48 - Karaoke #2 Nasao sam programe, ali sad mi trebaju karaoke fajlovi, sa muzikom i tekstom pesama, za decu. Naravno, besplatno, moze i razmena.
Nasao sam programe, ali sad mi trebaju karaoke fajlovi, sa muzikom i tekstom pesama, za decu. Naravno, besplatno, moze i razmena.
L liska Početnik Poruka 24 17.11.2004. u 11:54 - Karaoke #3 posmatrac_: Nasao sam programe, ali sad mi trebaju karaoke fajlovi, sa muzikom i tekstom pesama, za decu. Naravno, besplatno, moze i razmena. Kliknite za proširenje... Imam ja neke decije pesmice u karaoke i midi formatu. Mogu ti poslati
posmatrac_: Nasao sam programe, ali sad mi trebaju karaoke fajlovi, sa muzikom i tekstom pesama, za decu. Naravno, besplatno, moze i razmena. Kliknite za proširenje... Imam ja neke decije pesmice u karaoke i midi formatu. Mogu ti poslati
P posmatrac_ Početnik Poruka 27 19.11.2004. u 22:04 - Karaoke #4 Naravno da mozes, imas adresu i nadam se bez virusa Zahvaljujem unapred