- Poruka
- 10.617
Godinama sam čekao da se ona promeni, no nije uspela, a ja jesam - otišao sam od nje, jer krivo drvo ne popravi vreme
...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Osoba koja ga nema je "beskičmenjak". Bolje imati i loš karakter,nego nikakav.Godinama sam čekao da se ona promeni, no nije uspela, a ja jesam - otišao sam od nje, jer krivo drvo ne popravi vreme...
zaključajte mu temu!!ništa ti se ne rimuje
A koga si hteo da se promeni i zasto?Godinama sam čekao da se ona promeni, no nije uspela, a ja jesam - otišao sam od nje, jer krivo drvo ne popravi vreme...
Budi pesnik, čak i u prozi, a oni kojima to smeta - Bože, im pomozi …ništa ti se ne rimuje
Hteo sam da prestane da ljubmoriše, a pošto to uspela nije - ostavio sam je …A koga si hteo da se promeni i zasto?
Ne, tek posle smrti duša se od gluposti, greha i nemoralnosti opere …U necemu uspevam, u necemu ne,i mislim da cu pred smrt biti kompletna licnos
Ljubomora je opasna stvar.Hteo sam da prestane da ljubmoriše, a pošto to uspela nije - ostavio sam je …
Godinama sam čekao da se ona promeni, no nije uspela, a ja jesam - otišao sam od nje, jer krivo drvo ne popravi vreme...
Uvek je imala razloga, a mene je uvek iritirala ta njena neprestana sumnja …Ljubomora je opasna stvar.
zaključajte mu temu!!
Mislim da si ti prosao velike traume sto se toga tice i da bi ti najbolje bilo da odmoris od zena jedan period, posveti se necemu drugom, pisi pesme, bavi se nekim sportom.Uvek je imala razloga, a mene je uvek iritirala ta njena neprestana sumnja …![]()
ja mogu da promenim recimo da ne čačkam nos u masi i tako te sitnice...a da menjam svoj karakter zbog nje...ćao zdravoGodinama sam čekao da se ona promeni, no nije uspela, a ja jesam - otišao sam od nje, jer krivo drvo ne popravi vreme...
" Da biste razumeli ženu, lavirint morate da pretvorite u pravu liniju."- Frojd![]()