Karadžić neće preživjeti vikend

• Začetnik teme Začetnik teme Neno
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sećam se da se Sonja u sred rata i silnih pogibija i klanja na sve tri strane vozila helikopterom u šoping u Beograd, toliko joj bio težak život. Marko nosio gajbice pa zaradio za Madonu i još mnogo toga. E pa ako su za nešto krivi to je barem za ponižavanje sopstvenog naroda, ako ništa drugo. Za to vreme ja ustanem u 3 ujutru i čekam u redu da kupim litar mleka za dete da joj mogu dati doručak pa na posao na kom nisam primala platu uopšte i tako godinama. Svi su krivi bez izuzetka, svako za svoj narod, za nešto što je moglo biti izbegnuto da nisu svi hteli da budu najveći krokodil u bari punoj krokodila. I neka neko ne misli da sam na nekoj strani pa branim nekog, ne, krivica je zajednička, a mi narod smo ispali somovi jer nismo imali jaja da kažemo ne. Možete me napadati koliko god hoćete mišljenje neću promeniti niti se svađati.
i umesto da krivis pirgave,svabe,i kauboje ti krivis srbe.

Baš ga dobro neguju!
1744576425232.png
Sonja Karadžić Jovičević
- Nakon dva dana bez ikakvog kontakta, upravo smo saznali da je Radovan izložen dodatnoj torturi i maltretiranju nakon što su ga, zamislite, optužili da je spremao beg iz zatvora. Dakle, čovek od 80 godina, kojeg iscrpljuju neadekvatnim lečenjem, ima plan da beži sa ostrva u kanalu Lamanš - rekla je Jovičevićeva za "Glas Srpske".

Dramatična analiza mučenja u antisrpskoj jazbini! Svi pokušaji ubistva Radovana Karadžića
https://informer.rs/politika/vesti/1008635/radovan-karadzic-zatvor-britanija-albani-vajt

Back