Karadžić neće preživjeti vikend

• Začetnik teme Začetnik teme Neno
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Neno

Buduća legenda
Poruka
25.106

Dramatično upozorenje advokata Petronijevića: Neko bi da požuri sa izvršenjem kazne!​

1738336069051.png

Radovan Karadžić, koji služi zatvorsku kaznu u nehumanim uslovima u Velikoj Britaniji zbog navodnih ratnih zločina, ulazi u stanje upale i visoke temperature i pitanje je da li može da pregura vikend ako mu se ne pruži adekvatna pomoć!​

Na ovo upozorava advokat Goran Petronijević, član tima odbrane Radovana Karadžića koji je za Informer.rs otkrio da je loša zdravstvena situacija bivšeg predsednika RS nakon saznanja da odbijaju da mu promene kateter. Petronijević objašnjava da Radovan ima upalne procese.

- Stvarno je loša situacija. Ima upalne procese u vezi katetra. Tražio je u više navrata, najmanje tri - četiri puta da se zameni, međutim lekari to nisu uradili. Ne daju mu specijalističku pomoć. Sad sve ostaje na nivou zatvorskog lekara, ali i on odbija da mu pruži pomoć. Ulazi u stanje temperature i upale i pitanje da li može da pregura vikend ako mu se ne pruži adekvatna pomoć - upozorio je Petronijević.

Petronijević je istakao da je obavestio predsednicu Međunarodno rezidualno mehanizma za krivične sudove u Hagu i zatražio adekvatnu situaciju.

- Uputio sam joj dopis da preduzmu neke mere. Treba nam njena reakcija, u smislu interesovanja kod britanskih vlasti, da se u zatvoru urgira da se pruži pomoć. Sve ovo što se događa govori da neko hoće što pre da se izvrši doživotna kazna koju je dobio - naglašava Petronijević.

Dan ranije, oglasila se Sonja Karadžić, ćerka Radovana Karadžića i otkrila da njen otac treći dan trpi užasne bolove koji ga sve češće vode u polusvesno i nesvesno stanje.

- Treći dan Radovan Karadžić trpi užasne bolove. Uprava i medicinsko osoblje zatvora Albani odbijaju da pomognu i bar zamene kateter koji je postavljen prije 3 meseca nakon čestih začepljavanja konačno danima nije u funkciji. Ponovo je u stanju trovanja. Ponovo pokušaj ubistva - podvukla je ona.

Informer
Šta bi sa onom čuvenom engleskom "džentlmenstvu"?
Srbi i Englezi na istoj strani protiv fašizma.
U suštini, Englezi su zadnjih decenija naši najveći neprijatelji, tako da nikakvo čudo da se tako nehumano i nečovječno ponašaju i ophode prema Karadžiću.

Sećam se da se Sonja u sred rata i silnih pogibija i klanja na sve tri strane vozila helikopterom u šoping u Beograd, toliko joj bio težak život. Marko nosio gajbice pa zaradio za Madonu i još mnogo toga. E pa ako su za nešto krivi to je barem za ponižavanje sopstvenog naroda, ako ništa drugo. Za to vreme ja ustanem u 3 ujutru i čekam u redu da kupim litar mleka za dete da joj mogu dati doručak pa na posao na kom nisam primala platu uopšte i tako godinama. Svi su krivi bez izuzetka, svako za svoj narod, za nešto što je moglo biti izbegnuto da nisu svi hteli da budu najveći krokodil u bari punoj krokodila. I neka neko ne misli da sam na nekoj strani pa branim nekog, ne, krivica je zajednička, a mi narod smo ispali somovi jer nismo imali jaja da kažemo ne. Možete me napadati koliko god hoćete mišljenje neću promeniti niti se svađati.

Sećam se da se Sonja u sred rata i silnih pogibija i klanja na sve tri strane vozila helikopterom u šoping u Beograd, toliko joj bio težak život. Marko nosio gajbice pa zaradio za Madonu i još mnogo toga. E pa ako su za nešto krivi to je barem za ponižavanje sopstvenog naroda, ako ništa drugo. Za to vreme ja ustanem u 3 ujutru i čekam u redu da kupim litar mleka za dete da joj mogu dati doručak pa na posao na kom nisam primala platu uopšte i tako godinama. Svi su krivi bez izuzetka, svako za svoj narod, za nešto što je moglo biti izbegnuto da nisu svi hteli da budu najveći krokodil u bari punoj krokodila. I neka neko ne misli da sam na nekoj strani pa branim nekog, ne, krivica je zajednička, a mi narod smo ispali somovi jer nismo imali jaja da kažemo ne. Možete me napadati koliko god hoćete mišljenje neću promeniti niti se svađati.
Može malo više informacija za to letenje helikopterom jer, kako ja znam postojala je zabrana letova iznad BiH.. baš zbog toga su zbog nedostatka kiseonika i zabrane letova, umrlo 12 beba u Banja Luci. :cool:

Može malo više informacija za to letenje helikopterom jer, kako ja znam postojala je zabrana letova iznad BiH.. baš zbog toga su zbog nedostatka kiseonika i zabrane letova, umrle Banjalučke bebe. :cool:
To je bilo kasnije, ne sećam se tačno godine, pokušaj da nađeš na netu. Mnogo je vremena prošlo, ne sećam se ko je objavio tu vest ali se o tome ovde pričalo puno.

Aako ima to je laž, to je izmišljeno. Nema toga, ne postoji. Da ne spamamo bzvze..
Slobodno možeš da ne veruješ, tvoja odluka, to je demokratija, dozvoljeno je verovati šta želiš. Čak i da je zemlja ravna ploča, pa čak i da se dokazi uklanjaju sem onih na papiru pa i onih na netu. Meni svejedno. Tako se priča da nije bilo Jasenovca, da četnici nisu klali običan narod iz besa i hira, sve je dozvoljeno. Hvala na konverzaciji.

Slobodno možeš da ne veruješ, tvoja odluka, to je demokratija, dozvoljeno je verovati šta želiš. Čak i da je zemlja ravna ploča, pa čak i da se dokazi uklanjaju sem onih na papiru pa i onih na netu. Meni svejedno. Tako se priča da nije bilo Jasenovca, da četnici nisu klali običan narod iz besa i hira, sve je dozvoljeno. Hvala na konverzaciji.

Šta ima ja da vjerujem ili ne.
Ta informacija ne postoji.

i definitivno

AI Chat - DeepAI

"Do trenutka mog poslednjeg ažuriranja u oktobru 2023. godine, nema javno dostupnih informacija koje bi sugerisale da je Sonja Karadžić,
kćerka Radovana Karadžića, bila u helikopteru u kontekstu koji bi bio značajan ili javno poznat. Ako vam je potrebna specifična informacija ili kontekst, molim vas da precizirate."

Šta ima ja da vjerujem ili ne.
Ta informacija ne postoji.

i definitivno

AI Chat - DeepAI

"Do trenutka mog poslednjeg ažuriranja u oktobru 2023. godine, nema javno dostupnih informacija koje bi sugerisale da je Sonja Karadžić,
kćerka Radovana Karadžića, bila u helikopteru u kontekstu koji bi bio značajan ili javno poznat. Ako vam je potrebna specifična informacija ili kontekst, molim vas da precizirate."
Izvini, ali stvarno misliš da bi ta informacija bila zvanična???

Šta bi sa onom čuvenom engleskom "džentlmenstvu"?
Srbi i Englezi na istoj strani protiv fašizma.
U suštini, Englezi su zadnjih decenija naši najveći neprijatelji, tako da nikakvo čudo da se tako nehumano i nečovječno ponašaju i ophode prema Karadžiću.
Неки Срби су били на страни Енглеза и организовали 27. март, како би гурнули српски народ у кланицу др.св. рата и нажалост успели су у томе.
Неки Срби су били прагматични и мудри и остали на страни Немачке и Италије.
Неки Срби су били комунисти и на страни СССРа, а касније Тита.

Bravooooooo!

Back