Karađorđević i Mika Alas bili homoseksualci!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ali su i ostali ziveli lepo za vreme komunizma...
Па и у Краљевини Југославији се лепо живело, да нису усташе и ВМРО терористи убили у Марсељу краља Александра '34.г. живело би се још боље.

Ево види како је група Галија отпевала један од многобројних дворова Броза.
Мислим сложићеш се да једна мала земља као што је била Југославија нема потенцијал за такве дворце али ако се напрегне може да се и оствари.
Ипак наши владари су опуштено трошили јел живи се само једном., а да ли ће после њих бити потоп то их није ни занимало.

Па и у Краљевини Југославији се лепо живело, да нису усташе и ВМРО терористи убили у Марсељу краља Александра '34.г. живело би се још боље.

Ево види како је група Галија отпевала један од многобројних дворова Броза.
Мислим сложићеш се да једна мала земља као што је била Југославија нема потенцијал за такве дворце али ако се напрегне може да се и оствари.
Ипак наши владари су опуштено трошили јел живи се само једном., а да ли ће после њих бити потоп то их није ни занимало.

Zemlja jugoslavija je spadala u red razvijenih zemlja...

Zemlja jugoslavija je spadala u red razvijenih zemlja...

Када се чувао Броз у плавом возу негде у Војводини средином '70-их док Броз спава у свом раскошном купеу после успешног лова попут великих феудалних господара, чува га ни мање ни више 100 људи који праве последњи прстен око композиције. Напољу зима температура -20, а стоји се у снегу преко 1 метра 6 сати и један несрећник изусти "Па зар нас 100 да се због једне гузице смрзавамо", сутрадан је морао други посао да тражи.
Видиш ти како племство мисли на свог владара.
Немој погрешно да ме схватиш ни претходници нису били имуни на луксуз и бахатост.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back