Danny Elfman
Ističe se
- Poruka
- 2.533
Pa da...
Kako ona nemacka, cuvaj nas buze kuge i.. a da hrvata.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa da...
Kako ona nemacka, cuvaj nas buze kuge i.. a da hrvata.
Па и у Краљевини Југославији се лепо живело, да нису усташе и ВМРО терористи убили у Марсељу краља Александра '34.г. живело би се још боље.Ali su i ostali ziveli lepo za vreme komunizma...
Па и у Краљевини Југославији се лепо живело, да нису усташе и ВМРО терористи убили у Марсељу краља Александра '34.г. живело би се још боље.
Ево види како је група Галија отпевала један од многобројних дворова Броза.
Мислим сложићеш се да једна мала земља као што је била Југославија нема потенцијал за такве дворце али ако се напрегне може да се и оствари.
Ипак наши владари су опуштено трошили јел живи се само једном., а да ли ће после њих бити потоп то их није ни занимало.
Bušan si ko ementaler sir,sve se vidi utroba...
Imam i sam rodbine u Rvackoj,al nisu od tvojih...Tvoje čak mrze...Tvoju vrstu.pa svrati malo na letovanje...u splitu je jos visi velika slika druga Tita...
A sto ti ne licim?Imam i sam rodbine u Rvackoj,al nisu od tvojih...Tvoje čak mrze...Tvoju vrstu.
Naravno da je bilo i ima hrvata antifašista al ti mi ne ličiš...![]()
Mnogo brale ponavljaš istu mantru istim rečima a to ne valja...Kriješ nešto.A sto ti ne licim?
Mnogo brale ponavljaš istu mantru istim rečima a to ne valja...Kriješ nešto.![]()
Pa šta je to teškoNe bre..sta krijem...sve sam istinu reko...familija mi je partizanska ...
Lepo priznaj da si iz cetnicke familije...
Zemlja jugoslavija je spadala u red razvijenih zemlja...