KAPITALIZAM KONAČNO POKAZAO SVOJE PRAVO LICE

више се брине него Тома и Дачић и секси деда:D

Nemoj tako. Gospodin Dači je uvek brinuo za prosečnog građanina i građanku.

Šta misliš zašto se gospodin Dači mučio i vežbao da peva Miljacku i ostale hitove? Pa da bi se približio običnom narodu!!

Ili ne misliš valjda da je student generacije, sve desetke, stvarno odrastao uz tu muziku?

Pa gospodin Dači se u studentskim danima nije skidao sa Betovena, Bramsa i Vivaldija.

Student generacije, ej bree! Sve desetke brale, verujte bez šale. Još je i u kafane počeo da ide kako bi se približio prosečnom glasaču.

овај јапанац је скот али барем није издајник:D

Zavisi šta smatraš pod izdajom. Pojam izdaja je relativan i rastegljiv.

Za mene je na primer najveća izdaja odustajanje od Evrointegracija. Ko to uradi, neka ga stigne kletva Zoranova.

Nadam se da ćemo u novoj godini dobiti Datum. U to ime, nek je sretnje. Dižem Evropski pehar iskovan u Briselu pod budnim okom vrednog stakladžije, autolimara i bakroresca Ludviga Fon Bernandjea, inače rodom iz Mastrihta.

Ovaj Japanac samo iskreno kaže šta je budućnost. Neki savremeni lapot :lol:

Uzimajući u obzir koliko su Japanci dugovečni, on je sa 72 god.dečkić :lol:
Ovaj Japanac je u pravu . Tamo penzosi jedu samo ribu i zive dugo kao kornjace .
Ja bih nasim penzosima poklonio po tablu slanine . Posto je dzabalesku
prezderali bi se i bilo bi masovnog rikavanja !:cool:

Ovaj Japanac je u pravu . Tamo penzosi jedu samo ribu i zive dugo kao kornjace .

Pre desetak dana je išla vest kako se u zadnjoj godini broj onih koji odlaze u penziju nije uvećao i to je objavljeno kao neko ogromno dostignuće.

Kako povećavaju granicu za penziju bolje je da uvedu neku eutanaziju. Humanije je.Nije mi jasno kako će hirurg da operiše sa 70 god. ili vozač da vozi autobus . Ko će da se da u ruke tog hirurga kad mu sva čula otupe? :lol:

Tacno. Japanci jedu VRLO MALO. Trebalo bi kod nas zabraniti kasike i viljuske a nekima bogami i sipace i lopate i uvesti stapice. Tako bi se smanjio unos dnevnih kalorija i imali bi smo zdrave i radno sposobne Kurde:dash:,..,ovaj penzionere.

Pre desetak dana je išla vest kako se u zadnjoj godini broj onih koji odlaze u penziju nije uvećao i to je objavljeno kao neko ogromno dostignuće.

Kako povećavaju granicu za penziju bolje je da uvedu neku eutanaziju. Humanije je.Nije mi jasno kako će hirurg da operiše sa 70 god. ili vozač da vozi autobus . Ko će da se da u ruke tog hirurga kad mu sva čula otupe? :lol:

Pa namestice mu da operise druge starce. Da bude koristan.

A matori vozac autobusa da vozi samo matore. Pa ako se spuca, pomaze sistem.

http://www.24sata.rs/vesti/svet/vest/japanski-ministar-stari-ljudi-da-pozure-da-umru/72902.phtml

Stari ljudi da požure da umru?

Gde je ovde humanost?

Gde je briga za čoveka?

Не треба да чуди. У дивљем капитализму се све гледа кроз профит и то је је једино мерило капиталистима и све што не доноси добит јесте терет.
Држава је та која треба да омогући социјално одржив и праведан развој, као што је то у нордијским земљама.

Back