Kapitalizam = Fašizam

• Začetnik teme Začetnik teme SSSR_
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Oceni članak:

• petica

• cetvorka

• trojka

• dvojka

• jedinica

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Живи капитализам али умире човек и све што је људско!

Али сигурно неће дуго!

Pa zamalo da komunizam istrebi Rusiju... Em sto je bio gradjanski rat, em sto je Staljin izbrisao jos 20 miliona van Drugog svetskog rata...

Rusi imaju sve razloge da zaborave komunizam, a ostali narodi mogu da nauce mnogo iz tog primera.

A da ne spominjemo ubistvo ruskog cara (i cele porodice) - mogli su i samo da ga izbace iz zemlje, ne bi drzao vlast.

Pa zamalo da komunizam istrebi Rusiju... Em sto je bio gradjanski rat, em sto je Staljin izbrisao jos 20 miliona van Drugog svetskog rata...

Rusi imaju sve razloge da zaborave komunizam, a ostali narodi mogu da nauce mnogo iz tog primera.

A da ne spominjemo ubistvo ruskog cara (i cele porodice) - mogli su i samo da ga izbace iz zemlje, ne bi drzao vlast.

Где само пронаћете толике цифре за манипулацију?

:eek:

Sigurno ne u Staljinovom arhivu.

Cak i da se nekako dogovorimo oko miliona ubijenih, poslatih u Sibir i slicno - nikada se ne moze osporiti da su komunisti ubili celu carsku porodicu.
Neke stvari se ne mogu oprostiti. Jedna od retkih prilika kada su nam Rusi pomogli je upravo bio Prvi svetski rat - a zbog napada komunizma je Rusija izasla iz rata.
Srbija je zahvalna ruskom caru.

A pohlepa za grabljenjem vlasti koju su komunisti pokazali je uporediva sa tek par primera u istoriji.

:hvala: Svi zahtevaju samo sopstveno prisustvo -> jednoumlje

Mada, u kapitalizmu para vrti 'de burgija nece, pa mozemo da se dogovorimo.

Uostalom, jedino je kapitalizam preziveo. Cak i u Kini je ekonomija suvi kapitalizam.

Da, da; to ti pricam... :eek:

Ovo sad sto se desava u svetu to kapitalizam prezivljava, t.j. mrda jos po malo. :super:

Da Donald Tramo i Dzordz Soros pricaju te price, pa i da ih razume covek, ali kad krene srpska gologuzija da bodri kapitalizam, pa to je S&M uzivo :rotf:

Pa to je inace zvanicna ideologija komunizma - pobiti sto vise ljudi :roll:

Jer opste je poznata stvar da se ni pre ni posle komunizma ljudi nisu medjusobno tamanili, tako da mora da je rec o komunizmu... mda...

Nokolaja Krvavog i njegovu porodicu nisu ubili zaverenici nego narod kome je sve preslo preko glave. Lik je prodao naftna polja Bakua Rokfeleru i ziveo na visokoj nozi i isprdjivao se sa zapadnoevropskom elitom dok mu je narod umirao od gladi, a kad je osetio da je gusto, poceo je da siri propagandu o zaverama i svaljuje krivicu na ruske Jevreje.

Nisu Romanovi dzaba jedini Rusi u istoriji koji su Amerima prirasli za srce.

kakva glupost od teksta. Fašizam je hteo da ukine novac, a u kapitalizmu je kinta najveća vrednost. Odavno sam ja rekao da ti Rusi samo lupetaju.

Sta je ovaj ubogi covek hteo da kaze...:confused:Kada sam napisao ubog mislio sam na konfuziju u njegovom postu...Da se ne uvredi...:mrgreen:

@С.Р.Н.

Brate Srbine nisi mi odgovorio na mnoga pitanja,pa stoga ne bih da diskutujem po principu "odgovaram ti kontra-pitanjem", koji je karakteristican za ljude bez argumenata.A po ovoj recenici sam shvatio da se pravis blesav:

Круцијално је колика је крупна буржоазија крупна, а колико је ситна ситна и колико су обе две у дотичној земљи заступљене и са којим процентом.

Sigurno ne u Staljinovom arhivu.

ako se pitate odakle mu ove brojke....

Pronasao ih je u zutim novinama Williama Hearsta-a,podacima saradnika IRD-a Robereta Konkvista i tvrdnjama fasistickog kolaboracioniste Aleksandra Solzenjicina. :mrgreen:

Dragi moj raspitaj se o Staljinovoj popularnostiu Rusiji....i sta misli vise od 60% ljudi o njemu.Veruj mi nece ti se svideti rezultati.

Poslednja izmena:
ako se pitate odakle mu ove brojke....

Pronasao ih je u zutim novinama Williama Hearsta-a,podacima saradnika IRD-a Robereta Konkvista i tvrdnjama fasistickog kolaboracioniste Aleksandra Solzenjicina. :mrgreen:

Dragi moj raspitaj se o Staljinovoj popularnostiu Rusiji....i sta misli vise od 60% ljudi o njemu.Veruj mi nece ti se svideti rezultati.

Управо тако друже ,то је лаж и пропаганда против Стаљина!

Kapitalizam=Fasizam,mozda bidne,ali ne mora da znaci!
Slazem se da je sadasnji svet u velikoj krizi!Covecanstvo moze doziveti svasta u toku narednih desetak godina,pa cak potpuno ili bar delimicno unistenje!
I sam se zalazem za izgradnju pravednijeg drustva i to ne samo kod nas,jer jedno izolovano ostrvo nebi moglo opstati.
Ja sam jedan od retkih koji nudi ljudima niz mogucih resenja u vezi mnogih problema.Ko je zainteresovan za neki bolji svet neka podje najpre.od mog profila!
Bilo bi mi drago da diskutujem sa ljudima koji su proucili moj projekat o izgradnji Nove civilizacije a spreman sam da primam kritike i da prihvatam nova ali odrziva resenja!
Rasponi izmedju bogatih i siromasnih se ne mogu povecavati do beskraja.To jednom mora da pukne,ali bi bilo dobro da se prethodno nadju odgovarajuca bezbolna resenja.
Da ne pricamo o Iraku,Avganistanu ...to je vec jedna potpuna ludnica.Pored nacizma koji je zadesio svet ovo je jedno od dna koje je covecanstvo dotaklo!

Back