"Kapilarni glasovi" !!!!

Poruka
8.101
Danas oko 19 zvoni fiksni,
ja se iznenadila, to mi stoji kao ukras u hodniku zbog ADSLa ....

Ženski glasić, baš onako umilan,
"Dobar dan,
sprovodimo anketu, da li hoćete da odvojite par minuta ..."
Reko' 'ajde da vidim o čemu se radi, ko me zove, da nije Cesid ili Faktor+
-"Da li ste član neke partije ?"
Ma jok dete !
-"Da li izlazite na izbore ?"
Kako kad ...
-"Da li ste upoznati da nam predstoje predsednički izbori ?"
Ma ne interesuje me, predsednik je ionako samo figura, nikakvu vlast nema ....
-"E, baš zbog toga, pošto je tako, da li bi ste nam dali podatke da vas stavimo na listu KAPILARNIH GLASOVA ?"
Šta ti je bre dete to kapilarni ???
-"Znate gospođo, to su oni glasovi iz naroda, iz baze ... Znate, mi bi smo vam dostavili materijale, poneku pomoć ako vam nešto treba, uputili bi vas na to kako možete najlakše da rešite probleme ..... bla,bla,truć,truć ..."
Pa kako dete kad ti ni broj, a ni ime ne znam ...
-"Lako gospođo, date mi vaše podatke i već danas će naši aktivisti da vas posete ..."
Čiji bre aktivisti ???
-"Pa Srpske Napredne Stranke, naravno ... Mi se o svakom građaninu brinemo .... Samo mi dajte JMBG, adresu i br mob ... i odmah će vam se neko javiti za svaki problem koga imate ..."
Pa dete, ja bih ako možete da mi smanjite broj godina, doprinose, poreze i dioptriju
a matorom, ako može, da povećate libido,
IMATE LI VI STRUČNJAKA ZA TO ???

TU-TU-TU-TU .......

Да си им нешто лепо причала, добила би кило брашно, зејтин и детерџент. Плус СНС календар и хемијску оловку.

А и у општину би ти завршили извод из матичне књиге рођених преко везе, ако ти треба за нешто.

Poslednja izmena od moderatora:

"Dobar dan,
Ma jok dete !
Kako kad ...
-"E, baš zbog toga, pošto je tako, da li bi ste nam dali podatke da vas stavimo na listu KAPILARNIH GLASOVA ?"
-"Znate gospođo, to su oni glasovi iz naroda, iz baze ... Znate, mi bi smo vam dostavili materijale, poneku pomoć ako vam nešto treba, uputili bi vas na to kako možete najlakše da rešite probleme ..... bla,bla,truć,truć ..."
-"Lako gospođo, date mi vaše podatke i već danas će naši aktivisti da vas posete ..."
Čiji bre aktivisti ???
-"Pa Srpske Napredne Stranke, naravno ... Mi se o svakom građaninu brinemo .... Samo mi dajte JMBG, adresu i br mob ... i odmah će vam se neko javiti za svaki problem koga imate ..."
Pa dete, ja bih ako možete da mi smanjite broj godina, doprinose, poreze i dioptriju

TU-TU-TU-TU .......

:rotf:

"Dobar dan,
Ma jok dete !
Kako kad ...
Čiji bre aktivisti ???

TU-TU-TU-TU .......

Могла би ти мало да се потрудиш око овога. Свима би било боље, па и твојим колегама и коленгицама форумашима и форумашицама да више не читају накарадне постове.

tumblr_static_tumblr_static_coier4jzfu0ocwwgsc04s800o_640.jpg

Cini mi se na dan proslih izbora neka ekipica nebitno iz koje stranke
isla mojom ulicom od kapije do kapije i valjda animirali ljude da izadju
na glasovanje.
Medjutim jedan komsija otvorio kapiju na daljinac i pustio dobermana
da malkice patrolira ispred kuce ali malo onjusio ekipicu i poluglasno zalajao
pa je ekipici poispadao sav propagandni materijal a oni se razbezali kuda koji.
Posle istrci gazda na ulicu i izvinjava im se i kaze ma ker mi je miran i Ok je,
samo jutros nije neka kerusa htela da stoji pod njim pa je malkice nervozan.
A kada ih je pitao iz koje su straneke......more terajte se u 3PM i natrag i
opet pustio kera ali su aktivisti bili brzi.!!!

"Dobar dan,
Ma jok dete !
Kako kad ...
Čiji bre aktivisti ???

TU-TU-TU-TU .......

:hahaha: :hahaha: :hahaha: :ok:

Да си им нешто лепо причала, добила би кило брашно, зејтин и детерџент. Плус СНС календар и хемијску оловку.

А и у општину би ти завршили извод из матичне књиге рођених преко везе, ако ти треба за нешто.

Шта она зна, видиш да не зна ни шта је капиларни глас. z:mrgreen:

Шта она зна, видиш да не зна ни шта је капиларни глас. z:mrgreen:

И ја не знам ШТА ЈЕ КАПИЛАРАН ГЛАС ???

Šta znači KAPILARAN?

» kapilaran • pridev Vlasni, dlačni, koji se tiče kose, kosni; vlasast, dlakast, vlaknast, tanak kao dlaka, veoma tanak; kapilarni sudovi (kapilari), veoma fini krvni sudovi koji pretstavljaju prelaz od arterija ka venama i u kojima se krv kreže ravnomerno; kapilarne cevi, cevi sa vlasastom, tj. vrlo uskom i malom šupljinom; kapilarne pojave, pojave koje pokazuju tečnosti u uskim cevima.

Капилари су ваљда оне ситне вене. Оно што некад пукне по човек мало прокрвари. Ту су, има их много, од њих настају вене и све даље до срца али су појединачно небитни. Ко још иде код доктора због капилара?

Даклен, капиларни гласови су гласови незаинтересованих и небитних.

http://www.srbijajavlja.rs/2017/02/%D1%81%D1%80%D0%BF%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%BF%D0%BE%D0%BA%D1%80%D0%B5%D1%82-%D0%B4%D0%B2%D0%B5%D1%80%D0%B8-%D1%80%D0%B5%D0%B6%D0%B8%D0%BC%D1%83-%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D1%80/

7. фебруара 2017.
Српски покрет Двери: Режиму Александра Вучића изгледа је још једино остало да уведе данак у крви

Овој власти Александра Вучића изгледа је још једино остало да уведе данак у крви, акцију познатију као прикупљање „капиларних гласова“, где се под претњама отказом од запослених у јавном сектору тражи подршка за СНС.

Српски покрет Двери овим путем жели да обавести све грађане Србије, да је то кривично дело, противно Уставу и Декларацији о људским правима и молимо их да не пристају на уцене, мобинг и понижења.

Сваки такав покушај треба пријавити, макар и анонимно.

Поручујемо грађанима да се не плаше и саветујемо их, да одмах сачине службену белешку у којој ће описати догађај, време, место, датум, лица која прете и што приближније како је разговор текао.

Службену белешку је неопходно завести, написати и лица која су сведочила догађају и одмах покренути поступак за мобинг и угрожавање људских права.

У јавном сектору стриктно је забрањено политичко агитовање и сваки такав случај мора бити пријављен и санкционисан.

Пријаве, чак и анонимне и без обзира да ли сте гласач или симпатизер Двери, можете слати нама на адресу или емаил и ми ћемо Вас заштити.

Позивамо све председничке кандидате да нам се придруже у борби за елементарна људска права, како бисмо сачували право грађана да слободно гласају на наступајућим изборима.

Двери неће дозволити да Србија буде земља страха, сачињена по вољи једног човека, који је на све спреман, па чак и да жртвује и народ и државу, само да остане на власти.

Зато не смемо више трпети тиранију и понижавање од стране Српске напредне странке, већ је на председничким изборима морамо казнити због пет година лажи, обмана и урушавања државе.

Информативна служба Српског покрета Двери

Back