Kapetan Miki

Mene samo zanima kako je to neko postavio onaj prvi post, a "nije imao autorizaciju za to"????
I kako kažeš da je Mirabilis "otvoren" zbog ovih stvari, a onda kažeš "nadamo se da cete uskoro moci da pratite nasa izdanja"????? Šta sad, jeste otvoreni ili niste????

Fino ste sve ovo isplanirali, ali sad počinjete da se gubite...

Mirabilis sam po sebi ne postoji,ali ljudi koji su se postavili iza njega su se vec bavili izdavastvom, ili se jos uvek bave tako da nam je ovo posluzilo kao putokaz kakve stripove bi ljudi kupovali u buducnosti. Neki od nas su veliki ljubitelji Kapetana Mikija i ovim smo pokusali da ispitamo sta bi se desilo kada bi Miki zaista osvanuo na kioscima. Isto vazi i za Nik Rajdera i Juliju.

Potpuno je jasno da sam ispao naivan i žrtva prevare onoga (ili onih) koji stoji iza nicka Mirabilis!
Planirao sam da podnesem tužbu zbog davanja lažnih informacija i to bih svakako uradio da pre neki dan nije ovde osvanulo izvinjenje dotiičnog "MIrabilisa" ali neke stvari se ipak ne mogu ispraviti! Moram da podelim sa ostalima na ovom forumu da dotična individua nije reagovala ni kada sam mu ja u svoj svojoj lakovernosti predložio da se odrežen tiraž Kapetana Mikija koji će Mirabilis izdati podeli po domovima za nezbrinutu decu i dečjim bolnicama! Umesto da bar tada kaže da je sve šala, odnosno zajebancija, dotični se "oduševio idejom" i rekao da svakako to podržava i da krenem sa tom realizicijom, tj da obavestim zainteresovane ustanove!!!! Srećom, nisam odmah to uradio a pitam se šta bi bilo da sam kontaktirao dečje domove i bolnice ( a kao novinar imam kontakte sa tim ustanovama) i da sam obećao stripove deci?! Da li bi bednik koji se krije iza imena Mirabilis tada mogao toj deci da objasni "da se samo šalio"?
Neko se očigledno opasno zaigrao u svojim bolesnim igrama i toga svi na ovom forumu moraju biti svesni kao i činjenice da je davanje lažnih informacija kažnjivo po zakonu!
S. Milovanović

Back