Kapetan Dragan osuđen na 15 godina

Без обзира на бусање својим " ЕУропејством" хрватска држава и њено правосуђе показају да су прави наследници и настављачи комунистичког модела политичких процеса, зачињених и шовинизмом. Ту се не ради само о Кепу само, него о читавом систему, а неки мисле да ми треба са њима да будемо савезници у будућности:rtfm::think:

Без обзира на бусање својим " ЕУропејством" хрватска држава и њено правосуђе показају да су прави наследници и настављачи комунистичког модела политичких процеса, зачињених и шовинизмом. Ту се не ради само о Кепу само, него о читавом систему, а неки мисле да ми треба са њима да будемо савезници у будућности:rtfm::think:

ajmo uzeti za prijer..
kapetan Iwek( iako sam stanik po činu ali da me lakse razumijes)
doašo satnik Iwo u Vojvodinu i buni rvacko pučanstvo protiv srbije..
i satnik Iwo-Iwek..:D tamo pravi shranja..zarobljenike muči..ponekog ubije..pali.žari,i kad sanik Iwek vidi da je ta pobuna propala zdimi u dojčland..:D
i pobjegne satnik Iwo-Iwek u dojčland...
kad nakon nekog vremena izruče satnika Iwu-zvanog kapetan Iwek..srbiji...
i tamo u srbiji me osude na 15 godina zatvora računajući u te i godine provedene u ekstradikcijskom zatvoru u dojčlandu.. nesto malo pržuna rvackoj i srbiji..i na kraju me osude samo na 15 godina s time da mogu zatražiti da me puste istog momenta aj dobro za 2god na slobodu..
i kaj bi ti rekao za moju kaznu da me srbija tako malo osudila...
:D

ajmo uzeti za prijer..
i satnik Iwo-Iwek..:D tamo pravi shranja..zarobljenike muči..ponekog ubije..pali.žari,i kad sanik Iwek vidi da je ta pobuna propala zdimi u dojčland..:D
i tamo u srbiji me osude na 15 godina zatvora računajući u te i godine provedene u ekstradikcijskom zatvoru u dojčlandu.. nesto malo pržuna rvackoj i srbiji..i na kraju me osude samo na 15 godina s time da mogu zatražiti da me puste istog momenta aj dobro za 2god na slobodu..

Твоја је, сатниче, конструкција врло "рупичаста", да не употребим неки јачи израз. Она је као пандан случају Кепа потпуно бесмислена и не одговара ни по чему као поређење.
као друго, она нема никакве везе са оним што сам ја писао , па не може да буде никакав ваљан одговор на мој пост.
Ја уопште нисам помињао ни казну ни њену висину, него сам говорио о правосуђу које је на позицијама политичких суђења познатих из титоистичко - комунистичког времена.
Какво је то правосуђе које не дозвољава оптуженом да га брани онај кога је он одабрао ???, да поменем само један од елемената тог процеса.

ajmo uzeti za prijer..
alo glupane,Vasiljkovic nema ni jedno ubistvo ratnog zarobljenika na teretu.
Kada smo vec kod tretmana ratnih zarobljenika,na cemu se najvise zasniva optuznica,za vi posle Lore imate obraza spomenuti los tretman zarobljenika? Sta bi sa zemnim ostacima osam crnogorskih rezervista koji su iskasapjeni u Lori ? Pre nego nastavis da fekalises,budi korektan pa nam iznesi ovde na kolike vremenske kazne su osudjeni odgovorni iz Lore

Biti zarobljenik u ustaškom zatvoru to je još jedna časna i herojska okolnost u životu Dragana Vasiljkovića. Onaj ko brani slobodu i dostojanstvo srpskog naroda neka ne očekuje da mu zapad aplaudira, za to se guli teška robija.

U vojničkoj zakletvi srpske vojske treba da stoji: Zaklinjem se da ću braniti. itd, itd, itd, ne žaleći da zbog toga dam svoj život ili da robijam u engleskim, američkim, ustaškim i inim kazamatima.

- - - - - - - - - -

U ovom slučaju počinitelji su bili odpisani kao psihopati i nepozdani svjedoci (Suljić, Bajramović,..)..

Pa svi hrvati su psihopati i nepouzdani svedoci.

ajmo uzeti za prijer..

Satnik iwo svakako već ne smije u BiH i Srbiju :mrgreen:

Срамота ме је што наша држава није пружила никакву па ни моралну подршку Кепу. :roll:
Ипак је он наш држављанин, а они су га препустили на милост и немилост у загрљај свињама.

Back