Mortimer
Veoma poznat
- Poruka
- 11.366
Srbija svoje zlocince i osudjuje.
U lijepoj nashoj zavrse u saboru.
Sto vise ubijenih Srba na dUsi - to bolja pozicija i veca placa.
A mozda Sotona iz Vatikana nekog i proglasi za blazenog!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Srbija svoje zlocince i osudjuje.
U lijepoj nashoj zavrse u saboru.
Sto vise ubijenih Srba na dUsi - to bolja pozicija i veca placa.
Без обзира на бусање својим " ЕУропејством" хрватска држава и њено правосуђе показају да су прави наследници и настављачи комунистичког модела политичких процеса, зачињених и шовинизмом. Ту се не ради само о Кепу само, него о читавом систему, а неки мисле да ми треба са њима да будемо савезници у будућности![]()
ajmo uzeti za prijer..
kapetan Iwek( iako sam stanik po činu ali da me lakse razumijes)
doašo satnik Iwo u Vojvodinu i buni rvacko pučanstvo protiv srbije..
i satnik Iwo-Iwek..tamo pravi shranja..zarobljenike muči..ponekog ubije..pali.žari,i kad sanik Iwek vidi da je ta pobuna propala zdimi u dojčland..
i pobjegne satnik Iwo-Iwek u dojčland...
kad nakon nekog vremena izruče satnika Iwu-zvanog kapetan Iwek..srbiji...
i tamo u srbiji me osude na 15 godina zatvora računajući u te i godine provedene u ekstradikcijskom zatvoru u dojčlandu.. nesto malo pržuna rvackoj i srbiji..i na kraju me osude samo na 15 godina s time da mogu zatražiti da me puste istog momenta aj dobro za 2god na slobodu..
i kaj bi ti rekao za moju kaznu da me srbija tako malo osudila...
![]()
alo glupane,Vasiljkovic nema ni jedno ubistvo ratnog zarobljenika na teretu.ajmo uzeti za prijer..
i satnik Iwo-Iwek..tamo pravi shranja..zarobljenike muči..ponekog ubije..pali.žari,i kad sanik Iwek vidi da je ta pobuna propala zdimi u dojčland..
i tamo u srbiji me osude na 15 godina zatvora računajući u te i godine provedene u ekstradikcijskom zatvoru u dojčlandu.. nesto malo pržuna rvackoj i srbiji..i na kraju me osude samo na 15 godina s time da mogu zatražiti da me puste istog momenta aj dobro za 2god na slobodu..
![]()
U ovom slučaju počinitelji su bili odpisani kao psihopati i nepozdani svjedoci (Suljić, Bajramović,..)..
ajmo uzeti za prijer..
![]()
Satnik iwo svakako već ne smije u BiH i Srbiju![]()
Срамота ме је што наша држава није пружила никакву па ни моралну подршку Кепу.
Ипак је он наш држављанин, а они су га препустили на милост и немилост у загрљај свињама.
Jbg, razmisli..Ali dobro razmisli.