Kapacitet

• Začetnik teme Začetnik teme Butterflies And Hurricane
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
dobro... ako kazes tako... e, a jel imao koja vise kapaciteta za tu pesmu ili rambo? mislim... koliki su njihovi kapaciteti bili? veci ili manji od prosecnog? a sto se alzhajmera tice, to je, bese, najbolja boles'... nista ne boli a svaki dan cujes nesto novo...
...pita baba dedu.... "deda, kako se zove onaj nemac shto nam sakriva stvari po kuci...?"...
..."alchajmer baba, alchajmer...."

moji kapaciteti.... vacant. :)

a, pevaljka je bila ekstra u petak... i bilo lepo... a devojka ima kapacitet da peva celu noc... i ima isto i veliki kapacitet pluca... a i kapacitet joj, sto se uzimanja novaca tice, nije bas za podcenjivanje... a i meni nije kapacitet za pivo... koje ti najvise volis? ja fosters i ginis, kad primim platu, a kad ne primim, onda lav... a sto se tice kapaciteta za pivo, za fosters i za ginis mi nije bas veliki kapacitet, ali mi je kapacitet za lav veliki... kapitalan kapacitet...

a, pevaljka je bila ekstra u petak... i bilo lepo... a devojka ima kapacitet da peva celu noc... i ima isto i veliki kapacitet pluca... a i kapacitet joj, sto se uzimanja novaca tice, nije bas za podcenjivanje... a i meni nije kapacitet za pivo... koje ti najvise volis? ja fosters i ginis, kad primim platu, a kad ne primim, onda lav... a sto se tice kapaciteta za pivo, za fosters i za ginis mi nije bas veliki kapacitet, ali mi je kapacitet za lav veliki... kapitalan kapacitet...
...i ja sam volela pre da popijem dosta piva... i imala sam onako... lepu okruglu tibu.... pivski stomachic... a onda kad mi kazzu, debela ti je tiba... ja kazzem: "sve mi diraj samo stomak nemoj.... to je moja kapitalna investicija... dal` ste svesni koliko je rada i truda i novca ulozzeno tu...?".... istopilo se. :) sad shljokam rakiju. mada volim i lav. to mi je drugo po redu od omiljenih. prvo volim MB... znam da je hemija, al` ima neki chudan shmek koji me podseca na.... osmeh. pa onda lav... pa onda nikshicko....

i uopshte mi nije jasno kako tvoj stil pisanja povuche choveka/zzenu da pishe identichno... :)

ja pijem jelen i kad primim i kad ne primim platu
mada volim lashko
nemam neki kapacitet nesto mi se smanjuje sa godinama
ali nemam ni pivski stomak
ja mislim da je to izmisljotina
jao vidi ga hard
a bas sam mislial gde se denuo

pivski manekeni i te fore? ne, stvarno... sto se tice piva... jel ste probale fosters? ali toceni... znaci, stvarno mu nema ravnog... on da onaj sjaj u ocima... pa oci imaju veci kapacitet... vide i ono sto se ne vidi... jel biste volele da imate rentgentske oci? struja... ko bese peva to? :D salim se... nema da se ljutite... evo... vodi vas rile na pivo... kod cika Rokija... da vidite vi sta je kapacitet...

pila sam samo fosters iz limenke
on ima tako malo alkohola nisam toceni,ali dobar je da
sjaj i kapacitet u ocima imam za tri bacve fostersa i pre njega
ne znam za te rentgene rile
bas je lepo sto mi persirate
kod rokija! jupi!
el cu da budem ipak kuma?

nije... rek'o sam to svim forumasicama na ovoj strani... kuma ima da budes samim krocenjem u mahalu... a, cika Roki stavlja poptpuno cist karirani stolnjak kad dodjemo... mislim... ipak smo mi vip (hm...)... i kod njega se pije veliko pivo... a konobar, kad dodjemo mi, trazimo mu pivo zidarsko... a on nas pita: jel imate vi mistriju? mi kazemo: nemamo... a on kaze: pa nemam ni ja zidarsko pivo... ovo je otmeni restoran... i posle se svi smejemo... ha haha...

Back