Mr. Hard
Buduća legenda
- Poruka
- 44.243
Ja sam prepotentan!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...pita baba dedu.... "deda, kako se zove onaj nemac shto nam sakriva stvari po kuci...?"...dobro... ako kazes tako... e, a jel imao koja vise kapaciteta za tu pesmu ili rambo? mislim... koliki su njihovi kapaciteti bili? veci ili manji od prosecnog? a sto se alzhajmera tice, to je, bese, najbolja boles'... nista ne boli a svaki dan cujes nesto novo...
...i ja sam volela pre da popijem dosta piva... i imala sam onako... lepu okruglu tibu.... pivski stomachic... a onda kad mi kazzu, debela ti je tiba... ja kazzem: "sve mi diraj samo stomak nemoj.... to je moja kapitalna investicija... dal` ste svesni koliko je rada i truda i novca ulozzeno tu...?".... istopilo se.a, pevaljka je bila ekstra u petak... i bilo lepo... a devojka ima kapacitet da peva celu noc... i ima isto i veliki kapacitet pluca... a i kapacitet joj, sto se uzimanja novaca tice, nije bas za podcenjivanje... a i meni nije kapacitet za pivo... koje ti najvise volis? ja fosters i ginis, kad primim platu, a kad ne primim, onda lav... a sto se tice kapaciteta za pivo, za fosters i za ginis mi nije bas veliki kapacitet, ali mi je kapacitet za lav veliki... kapitalan kapacitet...
Koliko vam sexualni kapacitet varira od raspolozenja?
Da li vam se zelja povecava u stresnim periodima?
Da li ipak sexualni kapacitet varira od osobe do osobe, ili je samo pitanje perioda u kojoj se osoba nalazi...
i uopshte mi nije jasno kako tvoj stil pisanja povuche choveka/zzenu da pishe identichno...![]()
Dobila sam ishijas...Tako da mi je propala i ta ideja.:.?
I tako zavrshih ovde na krsti...Doshla na kratko da vas davim...Pa idem da uchim...
Nije nama studentima lako...definitivno...![]()
Znachi kad nema sexa pojedini dolaze u javnu kucu.. ovaj.. Krstaricu![]()
zhelja mi se definitivno smanjuje kad sam pod stresom. ma ne da se smanji nego mi sex ni na pamet ne padne.:|Koliko vam sexualni kapacitet varira od raspolozenja?
Da li vam se zelja povecava u stresnim periodima?
Da li ipak sexualni kapacitet varira od osobe do osobe, ili je samo pitanje perioda u kojoj se osoba nalazi...
zhelja mi se definitivno smanjuje kad sam pod stresom. ma ne da se smanji nego mi sex ni na pamet ne padne.:|
Dok se pojedinci prerushavaju u rasne plavushe kad ga ima...:razz:![]()
sPlavu$e imaju bolju prodju.. nis ti djaba plava.. zna$ radnjuSad razmi$ljam da li je broj otvorenih tema po jedinici Nicka na Krsti u sprezi sa stepenom sexualne ugrozhenosti
E a shta da radim sa ishijasom?![]()