KAON- izgubljeni kanali i satelit

Beatle boy

Primećen član
Poruka
967
Pozdrav. imam problem vec mesecima. Nakon ubacivanja novog SOFTWAREa izgubio sam sve kanale na Astra i Hotbird satelitima i nema sanse da se povrate nikako..... da li mozda neko ipak zna kako mozeda se povrati i da mi pomogne?

hvala

P.S: da napomenem da imam kanale na listi ,ali nijedan nije dostupan.. i prilikom trazenja kanala signal je 15%...

Pozdrav. imam problem vec mesecima. Nakon ubacivanja novog SOFTWAREa izgubio sam sve kanale na Astra i Hotbird satelitima i nema sanse da se povrate nikako..... da li mozda neko ipak zna kako mozeda se povrati i da mi pomogne?

hvala

P.S: da napomenem da imam kanale na listi ,ali nijedan nije dostupan.. i prilikom trazenja kanala signal je 15%...
Idi u podešavanja i proveri kako ti stoje postavke za LNB, vidi da li je pod naponom, verovatno je problem u podešavanjima istog.

e skontao jutros sta je to.... ovako... vratio sam kablice u pinove onako kako je nekad bilo, vratili su mi se svi hotbirb kanali,ali Astra1 ne radi... radi samo Astra3.. e sad, evo informacija za moj Kaon

Model: KSF-511Z
Inffo: 10.05.21-D24C
S/W: V02.00.01
H/W: V16.C0.11

Loader: v2.1.9 v4

A ovo mi stoji u settingsima:
RF Channel: UHF 21
RF Mode: e sad sta tu treba? stoji mi PAL BG
Scart Output: CVBS i RGB imam da biram..

hvala

Back