Kao razlog ostavke Sanader navodi blokadu hrvatskih pregovora

TiTo_was_black

Primećen član
Banovan
Poruka
667
http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/hocemo-li-sada-cuti-sanaderovo-objasnjenje.html

nacionalizam najjači je šport u zemlji Hrvatski.

Da vidimo malo športske novosti u Zimbabveju.

'Poruka Ljubljani iz Arene: ni centimetra hrvatskog teritorija nećete dobiti. Nema prodaje hrvatskog teritorija. Unatoč vašoj neeuropskoj politici i politici ucjene, nećete uspjeti. Hrvatska će ući u EU i za to će morati glasovati i Slovenija', zagrmio je Sanader zaradivši ovacije.

'Nisu to bile jednostavne odluke, ali interes hrvatske države je iznad moje političke karijere i to je moja poruka javnosti' rekao je Sanader ističući da hrvatski interesi i interesi naroda naroda moraju biti iznad bilo kojeg pojedinačnog interesa.

'Nije ovo demagogija niti populizam. Ovo je duboko promišljanje. Europa se nalazi na prijelomnici. Neka me komentatori i novinari ne kritiziraju, neka budu blagonakloni prema meni: ako je do Hrvatske onda će Hrvatska braniti europske vrijednosti, vrijednosti suradnje, a ne sukoba, dobrosusjedstva, a ne ucjene, zajedničkih vrijednosti, a ne dvostrukih standarda', poručio je Sanader.

Sanader je ponovio da ne isključuje mogućnost povratka u aktivnu politiku, napominjući da nikada ne treba biti isključiv. Nakon govora na bini su mu se pridružili svi najuži suradnici i s njim se izbljubili, a neki su i pustili suze dok su se opraštali sa predsjednikom stranke. Brzinskim Jarnjakovim glasovanjem za predsjednicu stranke izabrana je mandatarka Jadranka Kosor.

očitno je sve po starem
Zagrebački klub HDZ sa goalgeterjem Sanaderjem opet je pobjedio Ljubljanski klub SD
sa 30 :0
ovo je 9 zaporedna pobjeda zagrebačkog HDZ,slovenačka SD stvarno ne može ništa čitav sistem napada ruši se njima premier kluba več je dao ostavko,ljudi se ljutijo što je ljubljanski klub SD napustio u krizni situaciji i bez igrača.

samo je jedan problem da ovaj *nacionalistička* propaganda šport u sloveniji uopče nema registriranih igrača.

http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/hocemo-li-sada-cuti-sanaderovo-objasnjenje.html

'Poruka Ljubljani iz Arene: ni centimetra hrvatskog teritorija nećete dobiti. Nema prodaje hrvatskog teritorija. Unatoč vašoj neeuropskoj politici i politici ucjene, nećete uspjeti. Hrvatska će ući u EU i za to će morati glasovati i Slovenija', zagrmio je Sanader zaradivši ovacije.

'Nisu to bile jednostavne odluke, ali interes hrvatske države je iznad moje političke karijere i to je moja poruka javnosti' rekao je Sanader ističući da hrvatski interesi i interesi naroda naroda moraju biti iznad bilo kojeg pojedinačnog interesa.

'Nije ovo demagogija niti populizam. Ovo je duboko promišljanje. Europa se nalazi na prijelomnici. Neka me komentatori i novinari ne kritiziraju, neka budu blagonakloni prema meni: ako je do Hrvatske onda će Hrvatska braniti europske vrijednosti, vrijednosti suradnje, a ne sukoba, dobrosusjedstva, a ne ucjene, zajedničkih vrijednosti, a ne dvostrukih standarda', poručio je Sanader.

Sanader je ponovio da ne isključuje mogućnost povratka u aktivnu politiku, napominjući da nikada ne treba biti isključiv. Nakon govora na bini su mu se pridružili svi najuži suradnici i s njim se izbljubili, a neki su i pustili suze dok su se opraštali sa predsjednikom stranke. Brzinskim Jarnjakovim glasovanjem za predsjednicu stranke izabrana je mandatarka Jadranka Kosor.

očitno je sve po starem
Zagrebački klub HDZ sa goalgeterjem Sanaderjem opet je pobjedio Ljubljanski klub SD
ovo je 9 zaporedna pobjeda zagrebačkog HDZ,slovenačka SD stvarno ne može ništa čitav sistem napada ruši se njima premier kluba več je dao ostavko,ljudi se ljutijo što je ljubljanski klub SD napustio u krizni situaciji i bez igrača.

samo je jedan problem da ovaj *nacionalistička* propaganda šport u sloveniji uopče nema registriranih igrača.

Sanader: EU da prekine suludi teatar
Blic - Pre 56 minuta

Premijer Hrvatske u ostavci Ivo Sanader rekao je danas na saboru Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) da je slovenačka blokada ulaska Hrvatske u Evropsku uniju jedan od razloga njegovog povlačenja iz politike i pozvao EU da prekine "taj suludi teatar koji Slovenci pokušavaju napraviti".

Sanader je ponovo poručio Ljubljani da neće doboti ni santimetar hrvatske teritorije.

"Nema prodaje hvratske teritorije. Uprkos vašoj neevropskoj poitici i politici ucene - nećete uspeti. Hrvatska će ući u EU i za to će morati glasati i Slovenija", rekao je Sanader i dobio ovacije Sabora.

"Ova Vlada je već u drugom mandatu, a posebno HDZ, uspela je pokazati evropskoj javnosti da Hrvati žive evropske vrednosti niz stoleća. Mi smo Evropa i pripadamo tamo i tamo nam je mesto. To nažalost neki ne vide, a neki se nadaju da će politikom ucena prisiliti Hrvatsku na nešto", rekao je

Sanader.

Nema alternative projektu ujedinjenja EU, alternativa može biti samo konflikt i ratovi, ocenio je Sanader i dodao:

"Zato tražim od EU da prekine ovu blokadu, ovaj suludi teatar koji Slovenci pokušavaju napraviti. Hteli su nam to napraviti i u slučaju ulaska u NATO, a nisu uspeli jer je neko lupio šakom o sto i rekao: Dosta, Hrvatska ulazi u

NATO".

Sličnosti sanadera i Mugabeja.

I am psychopath
my name is bob mugabe
i am the number one banana in Zimbabve
i havent got a clue
so i blame everything on u
and the whiteys in london and harare.

i am psychopath
my name is ivica sanader
i am the number one čvarka in hrvatska
i havent got a clue
so i blame everything on you
and the slovenaci in ljubljana and zagreb.

Ma kakav rat, pa nije niko blesav da zarati sa Slovenijom da mu se svijet smije.
To je kao zaratiti sa Luxemburgom ili San Marinom, bog te... :lol: bruka...

Tacno.........jedino sto je smesnije od rata sa Slovenijom , je kada te slovenacki kljukeci isprase po doopetu ............:hahaha1:

Sreca , nisu se domoljubi setili da brane jugoslaviju u San Marinu ili Luksemburgu.....ko zna kako bi nas tek oni isprasili:hahaha1:

slavonija

kako razmišljajo cure nekog društva kaže na mentaliteto države
slovenija

1.čete u slučaju rata opet zamoliti slovenace za uružje?
2.a to je oni sud gdje vas imajo pun ****** zbog dnevnika?

koji ste jadniki vi balkanaci

kada zbog gluposti ljudi koje birate popušite n appuni crti krivi su vam drugi
haha balkan express.

ajme jeli ste hrvačiči opet tako iznad oblakima
očitno se vama svjet smije kada citroen crta slavonijo kao dio slovenije
ima teme ovdje

stvarno ste smješni hrvačiči

ko se boji zemlje gdje jim 12 ljudi pogine zbog starog helikoptera
gdje jim 12 ljudi pogine u vatri zbog staro helikoptera na kornatima
gdje vam migovi idejo kroz granico što vam radai ne fukncionirajo

vi ste popušionice.

crni ili bjeli hleb slavonija?

što ti je draže?

slavonija

slovenija

haha balkan express.

ima teme ovdje

vi ste popušionice.

što ti je draže?

lišino špadi!!! nije ti nadležan sud u hagu nego međunarodni sud mora u hamburgu. tako da su vam šanse ravne nuli.

slavonija

slovenija

haha balkan express.

ima teme ovdje

vi ste popušionice.

što ti je draže?

jesi ti siguran da su migovi slučajno ušli :hahaha::hahaha::hahaha: malo vam pipkamo bosanski ego, a i sam znaš da smo genocidan narod.

jesi ti siguran da su migovi slučajno ušli malo vam pipkamo bosanski ego, a i sam znaš da smo genocidan narod.

meni su hrvati stvarno nasmješni narod u eruopi
oni pravijo budale iz sebe ali onda se kao hahahha smiju
koji seljaki balkanski.

vi hrvati ste strašno zajeban narod
učinili ste genocid u sloveniji
kolektivno samoubojstvo hrvata
zato vas ima u svaki Hudi jami.

više s ebojim austrijanac nego smješni hrvatskih balkanaca kojima jim nacionalni heroji bježe ko kukavice.

hrvati su tako FAKE narod.

jesi ti siguran da su migovi slučajno ušli malo vam pipkamo bosanski ego, a i sam znaš da smo genocidan narod.

meni su hrvati stvarno nasmješni narod u eruopi
oni pravijo budale iz sebe ali onda se kao hahahha smiju
koji seljaki balkanski.

vi hrvati ste strašno zajeban narod
učinili ste genocid u sloveniji
kolektivno samoubojstvo hrvata
zato vas ima u svaki Hudi jami.

više s ebojim austrijanac nego smješni hrvatskih balkanaca kojima jim nacionalni heroji bježe ko kukavice.

hrvati su tako FAKE narod.

auuuuuuuuuuuuuu niski udarci.....................ja za ovakve komentare napusavam siptare

slavonija

slovenija

haha balkan express.

ima teme ovdje

vi ste popušionice.

što ti je draže?

koji lik :hahaha1:

očitno je sve po starem

.......neko je izvukao neshto iz neke fijoke i rekao mu ajd sad malo odstupi ................setite se zokija zivkovica .................nemo smo ovce ,niko ne daje ostavke zbog moralnih stavova i premora ,veliki je to kolach ..............;)

Back