kao neko

hirajgoagain

Zaslužan član
Poruka
127.188
ok vi ste tako nikakvi i bolje da vas nema. ali ima vas, sta je tu je

voleli biste da ste kao ko, kakvi? koliko ima osoba mozda cak i razlicitih za koje bi bilo dobro da ste to vi, odnosno kad ih vidite pomislite "jao sto sam ovo ja a sto nisam taj i taj"
sta biste uzeli od njih
kakav biste zivot imali da niste vi

hm cak su i za mene ove teme malo passe ali ajde

ne bi bio niko, jer ja sam ja
neam želju da budem drugi neko
od njih bi uzeo jedno 20 iljada evara da otkačim kredit, da kupim neki kasvetan auto i da uradim termoizolaciju kuće da se ne smrzavam na banalnim temperaturama
za ostalo bi gledo da obiđem ko vi malo evropu
ništa više

- - - - - - - - - -

el sam nabo poentu ?

što kažu
od nečega mora da se počme

pa ok pochni ; )

- - - - - - - - - -

ne bi bio niko, jer ja sam ja
neam želju da budem drugi neko
od njih bi uzeo jedno 20 iljada evara da otkačim kredit, da kupim neki kasvetan auto i da uradim termoizolaciju kuće da se ne smrzavam na banalnim temperaturama
za ostalo bi gledo da obiđem ko vi malo evropu
ništa više

- - - - - - - - - -

el sam nabo poentu ?

tako nesto samo sam mislila vise osobine, manje taj kredit pare i to ali ok

voleli biste da ste kao ko, kakvi? koliko ima osoba mozda cak i razlicitih za koje bi bilo dobro da ste to vi, odnosno kad ih vidite pomislite "jao sto sam ovo ja a sto nisam taj i taj"
sta biste uzeli od njih

samo da sam malo drcnija i vrednija za neke stvari
sve ostalo mi ok

sta biste uzeli od njih

Jesam nikakva, ali zasto je bolje da me nema. I ovakvu nikakvu me obraduje ponesto :)
Ima ljudi iz mog bliskog okruzenja koji imaju dobar posao, neko reseno stambeno pitanje, neko skladnu porodicu, neko potpunu slobodu... ali se ne bih ni sa kim menjala. Ja sam ja i da sam mogla i umela bolje uradila bih drugacije, ocito je da nisam.

sta biste uzeli od njih

to ne rade cak ni sva deca.
malo reci da je infantilno.

E, sad... da mogu verovatno ne bi bila ovako savršena. Nesavršeni lakše podnose ljude oko sebe, probleme na koje nailaze. Lakše im je da žive.

Da mogu bila bi manje fina, manje dobra, manje požrtvovana, manje bi volela, više bi bila nekako hladna, manje bi me glupost nervirala, manje bi se trudila, ne bi se cimala i tako...

ma do yaya smo prezadovoljni u svojoj koži živimo galantno i ispišavamo se po sirotinji :)))

naravno samo jedan, želim njegov život u mom, mada želim i sve njegovo, al dobro to je čisto fiksacija jer svako mora da ima neostvarenu nedostižnu na pijedestal postavljenu ljubav :)

- - - - - - - - - -

E, sad... da mogu verovatno ne bi bila ovako savršena. Nesavršeni lakše podnose ljude oko sebe, probleme na koje nailaze. Lakše im je da žive.

Da mogu bila bi manje fina, manje dobra, manje požrtvovana, manje bi volela, više bi bila nekako hladna, manje bi me glupost nervirala, manje bi se trudila, ne bi se cimala i tako...

ne leži tebi cold-blooded bitch
a ima dosta kandidatkinja drugih ;)

- - - - - - - - - -

ja bi bio hju herner ili hju dzekmen

ili hju grant :heart:

sta biste uzeli od njih

Mhm...kakva bih bila kada ne bih bila ja vec neka bolja, lepse izbrusena i oblija po coskovima, sta bih ukrala od drugih i kakva bih bila nakon te kradje...pa, bila bih hrabra, ne po standardima prolazim kroz strah a tresem se cela, vec ne razmisljam o strahu i veselo koracam...shvatila bih da se desavaju i lepe stvari, da zasluzujem fino kao i svi drugi, uvezala bih skakutav um u leptir masnu i pomislila da je svet jedna avantura koja me zove...

Verovatno bih izgubila ono sto ljudi kod mene vole najvise ali mislim da bih se samoj sebi svidjala vise...

sta biste uzeli od njih

Meni je mnogo dobro sto sam ja ja :zper:

Dobra ti tema Hiro :ok:

Back