Kao malo dete

Ama me guši al' ne dam da me uguši...z'inat :zbanana:

A jesam dete....volim da se igram
imam oko za male stvari i velike ljude

Javite se na F :ceka:
:lol:
:zag:

- - - - - - - - - -

Podvucem crtu kada dodjem ovde i maksimalno 10% sme biti normalno, preko toga bi bio ozbiljan problem i ne bih ni dolazio :)
ne mislim na ovde
ovde covek frustriran samo jos vise frustriraniji
a i ne znam kada je neka tema lepa i pozitivna
ja pokusavala ali uglavnom
nisam inspirativna :aha:

- - - - - - - - - -

Jako sam zrela osoba. Ponosim se svojom zrelošću... Prosto isijava iz mene.

ti si siva
ova tema je Zelena :D

koliko ste dete , a koliko vas svakondnevnica gusi?
gde je ushicenost, gde je radost, gde je osmeh?
gde su male stvari, koliko se radujete igrackama?

ne dozvoljavam da me ista vise gusi
svakodnevnica je tu i ja u njoj
biram da budem radosno prisutna uz osmeh, sa svescu o svemu
ushicena sam cesto, sitnicama, nekim gestom
a igram se svakodnevno i sve oko mene su igracke (ne mislim na ljude)..igram se kad radim, mesam oblike i boje, igram se kad kuvam, mesam ukuse i mirise...
ako to znaci da sam dete, onda sam jedno bas veliko dete :lol:

ne dozvoljavam da me ista vise gusi
svakodnevnica je tu i ja u njoj
biram da budem radosno prisutna uz osmeh, sa svescu o svemu
ushicena sam cesto, sitnicama, nekim gestom
a igram se svakodnevno i sve oko mene su igracke (ne mislim na ljude)..igram se kad radim, mesam oblike i boje, igram se kad kuvam, mesam ukuse i mirise...
ako to znaci da sam dete, onda sam jedno bas veliko dete :lol:

zar nije to lepo
a kada ste poslednji put uradili nesto otkaceno, onako, iz duse blesavo?

Poslednja izmena od moderatora:
zar nije to lepo
a kada ste poslednji put uradili nesto otkaceno, onako, iz duse blesavo?

jutros smo ja i klinac kada se probudio od velikog cebeta u njegovom krevetu pravili sator, vigvam, tako sto sam se ja zavukla pod cebe i podigla noge da budu kao stub u sredini, samo mi nos virio napolje :lol: a on se onako u pidzami izvukao i pokupio par onih plasticnih vojnika i onda ispod satora po meni (koja sam bila neko brdo, sta vec :lol:) redjao vojnike i golicao me :lol: tako nesto izmisljamo stalno, i meni to ne spada u otkaceno, ali da je spontano, jeste, i uzivamo u tome svim srcem :)

koliko ste dete , a koliko vas svakondnevnica gusi?
gde je ushicenost, gde je radost, gde je osmeh?
gde su male stvari, koliko se radujete igrackama?
nervira me sto sam zagubio sliku u vecoj rezolucii
profilepic110158_1.gif

medju forumasima je popularno biti dete u dusi sad ce svi da napisu kako su deca :malav: i niko ne zeli da bude odrastao,a to je vrlo retko u zivotu,retko ko se usudjuje da iskoci iz sablona i stalno cujemo "je l si nromalan/na ljudi nas gledaju"
volela bih da cujem konkretne primere svakodnevne decje ushicenosti kao i kontrasta kad smo reagovali kao odrasli
:ceka:

medju forumasima je popularno biti dete u dusi sad ce svi da napisu kako su deca :malav: i niko ne zeli da bude odrastao,a to je vrlo retko u zivotu,retko ko se usudjuje da iskoci iz sablona i stalno cujemo "je l si nromalan/na ljudi nas gledaju"
volela bih da cujem konkretne primere svakodnevne decje ushicenosti kao i kontrasta kad smo reagovali kao odrasli
hoces li prva:lol:
meni kazu bas si detinjast:lol:
porasli samo neki delovi

Poslednja izmena:
bezrazlozna radost, neprestano glupiranje i cerekanje..to su decije osobine, koje cesto i rado primecujem na sebi
no, kad sam odrasla, jako sam odrasla, i to ljudima ne prija
kad me ljudi upoznaju u onoj prvoj varijanti mene, dozive sok kad se suoce sa drugom varijantom.

hocu i mogu
na bivsem poslu,kad nam je dolazio regionalni u vizitu organizovali smo challenge da svako mora da kaze neku glupu recenicu ali da je uvrsti u svoju analizu biznis plana,i svi istu recenicu,eto ta igra je bila totalno decja u svetu odraslih,npr jednom smo ubacivali recenicu "vucem grupu na gore" :rotf: a kad smo po 10. put rekli rec kanada prilikom objasnjenja nove kolekcije on je poceo da se smeje(inace jedan bas odrasli egionalni) i reko u cemu je stvar :lol:
eto sitnica,aj sad ti :D

bezrazlozna radost, neprestano glupiranje i cerekanje..to su decije osobine, koje cesto i rado primecujem na sebi
no, kad sam odrasla, jako sam odrasla, i to ljudima ne prija
kad me ljudi upoznaju u onoj prvoj varijanti mene, dozive sok kad se suoce sa drugom varijantom.
zato sto ljudi vide jednostrano,rekla sam ti vec juce da si slojevita,a nisu svi takvi i nisu sposobni da vide slojevitost drugih
zato mene ne mogu da zamisle sa frizurom koju nosi pink :(
meni je sasvim normalno da si ovakav i onakav,ne bih mogla celog zivota da nosim samo jednu kozu :sad2:

Ja detinjasto ponašanje smatram infatilnim i pogrešnim... ne volim sebe da hvatam u nekim nezrelim postupcima... a iskreno sedenje na travi mi je značilo sa 16, sad sa polusjebanim bubrezima gledam da bude neka baš topla fotelja...
Ne opuštaju me više iste stvari, ne znače mi... bolje mi ide samodisciplina iako još uvek nije na zavidnom nivou...
Ranije sam se radovala Štrumfovima, danas nekom komadu garderobe... nađem načina da se obraduje, samo su to drugačiji načini.
Emotivno sam na nivou desetogodišnjaka... ali to sad već ima veze sa inteligencijom.. ne bih o tome.
Eto ti odgovora Linda...

Poslednja izmena:
ja jednoj siso sise ono bas lepo fino dugo ih lizao igrao se,a ona ocekivala ono vojnicki stav vodje copora,i rekla mi da sam ko dete,uzela mi za zlo sto ima dobru sisu,tumacenje nije me mama dovoljno dojila:cry:

Back