~~~~Kao jednom~~~

• Začetnik teme Začetnik teme Emin@
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
I kada me jednog dana
Crna zemlja svu prekrije
Ti ces znati,mili moj
Voleo te niko nije
Kao ja...

Kad postavis belo cvece
Na tu crnu,mracnu humku
Kad upalis zamnom svece
Ti ces znati
Voleti te niko nece
Kao ja...

Ti ces znati gde sam skrila
Osecanja nezna,setna
U svemiru,u nemiru
U prolecna polja cvetna

Kad te kuci prate tuzna
Secanja i uspomene
Seti se da jedna ruza
Samo za te cveta, vene

Ta je ruza ona bela
Sto ostavi kada ode
Ne moj sada da si tuzan
Pusti nek je nose vode

~~~Voleti te niko nece
kao jednom ja~~~

Misliti na ljubav do samog kraja zivota znaci da je vredelo pogresnog susret u pravo vreme ili pravog susret u pogresno vreme.
Voleti dok boli je lepse nego mrzeti isto to vreme.Ponos, inat, interes ne vrede ni koliko deseti deo ljubavi.... Svoj krst svako nosi sam.Lepa pesma.:)

crossoverprint;bt67176:
Misliti na ljubav do samog kraja zivota znaci da je vredelo pogresnog susret u pravo vreme ili pravog susret u pogresno vreme.
Voleti dok boli je lepse nego mrzeti isto to vreme.Ponos, inat, interes ne vrede ni koliko deseti deo ljubavi.... Svoj krst svako nosi sam.Lepa pesma.:)

Hvala ti.
Neki ljudi ne veruju da se prava ljubav desi samo jednom u zivotu.Ja mislim da ti ljudi nisu stvarno voleli.
:):hvala::heart:

Само се о тужним и неоствареним љубавима пева, срећне се живе и човек нема времена, а ни потребе, да их преточи у речи...
Или то ретко кад чини
Могу само да кажем да је срећан онај због којег ћеш мање да певаш или да престанеш потунуно...
И надам се да ће знати да цени...

Dijenek;bt67530:
Само се о тужним и неоствареним љубавима пева, срећне се живе и човек нема времена, а ни потребе, да их преточи у речи...
Или то ретко кад чини
Могу само да кажем да је срећан онај због којег ћеш мање да певаш или да престанеш потунуно...
И надам се да ће знати да цени...

Nadam se i ja,ali prave vrednosti vise niko ne ceni:heart:

Back