kao iz vedra neba, trudnoca u 40-im

reakcije

• juhu postajemo roditelji

• sve! ali to nikako

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

SugarMoon

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
261
imate decu skoro pa odraslu, uzivate u poslu kojim se bavite, muz takodje zaposlen i radujete se vremenu gde mozete otici na kratkodnevno putovanje bez da trazite neku dadilju radujete se vremenu koje dolazi gde imate vise vremena na raspolaganju za partnera

zatim iznenada jer je pukao kondom, zatrudnite

reakcije!?

kako misliš svih ukućana?
oćeš da kažeš da deca tinejdžeri treba da se pitaju dal mama da rodi bebu?
meni to malo glupo

nem pojma šta bih uradila
Zašto da ne? Pa i oni su članovi porodice i nisu više mali.
Moja prijateljica je zatrudnela kada joj je sin imao 16 godina. Bila je razvedena ali dobro situirana, pitala je sina, i evo - mala princeza ima sada 10 godina. Ona i brat se obožavaju, a prijateljica mi kaže da tek sad ume da bude prava mama.
Iznenadna trudnoća u ovim godinama jeste šok, ali sa već odraslom decom koja mogu da pomognu može biti i pravo uživanje.

Ја бих абортирала.
Али не мислим да абортус треба да буде решење у тој ситуацији. Решење треба наћи кроз договор свих укућана.

Sta je ovo jebbote? :eek:
Da li bi ili ne bi abortirala? :roll:

Pa najbolje da treba da pitas decu da li treba da abortiras ili rodis to dete...mislim, bezveze...

Sta je ovo jebbote? :eek:
Da li bi ili ne bi abortirala? :roll:

Pa najbolje da treba da pitas decu da li treba da abortiras ili rodis to dete...mislim, bezveze...

Ја сам родила децу коју сам планирала да родим. Велика деца имају право да одлучују како ће нам изгледати породица. Не питати их да ли да мама абортира (иако бих ја своје питала, у таквим смо односима нас четворо), него мислим да постојећа породица треба да одлучи.
Но, рекох, ја бих свакако абортирала. А мислим да онај ко се двоуми треба да се посаветује са свима из породице. Јасније?

Ја сам родила децу коју сам планирала да родим. Велика деца имају право да одлучују како ће нам изгледати породица. Не питати их да ли да мама абортира (иако бих ја своје питала, у таквим смо односима нас четворо), него мислим да постојећа породица треба да одлучи.
Но, рекох, ја бих свакако абортирала. А мислим да онај ко се двоуми треба да се посаветује са свима из породице. Јасније?

Pa, onako. Malo mi je jasnije.
Ja ipak mislim da je to licna odluka...lepo je to sto bi ti njih pitala, ali ipak mislim da je to samo tvoja odluka.

Планирање породице не може да буде само женина одлука. Чак ни рађање детета уопште не може да буде само женина одлука, уколико је жена у браку, или је у вези са човеком са којим је то дете зачето.
А не бих питала своју децу, јер се не двоумим. Ако бих се двоумила, питала бих.
Абортирала бих, само није коректно да мислим да свако тако треба да уради.

Ja mislim da bi to trebalo da bude odluka njih dvoje, a ne cijele porodice. A ako su vec tako svi bliski, onda vjerovatno mogu i da pretpostavi sta djeca misle. Iskreno, nikad ne bih ni zeljela da me mama pita da li da abortira ili ne, nikad ne bih zeljela da ucestvujem u odluci o necijem abortusu. Neka svako zivi sa svojim odlukama, a ne da se izvlaci na druge.

Ja mislim da bi to trebalo da bude odluka njih dvoje, a ne cijele porodice. A ako su vec tako svi bliski, onda vjerovatno mogu i da pretpostavi sta djeca misle. Iskreno, nikad ne bih ni zeljela da me mama pita da li da abortira ili ne, nikad ne bih zeljela da ucestvujem u odluci o necijem abortusu. Neka svako zivi sa svojim odlukama, a ne da se izvlaci na druge.
Ма, лепо рекох, не питати децу да ли да мама абортира, него да ли су спремни да имају бебу у кући, уз све то што таква ситуација доноси.

Back