Kao BETMEN

Daltonista:
Iz iskustva znam da je problem u nama Romanticnim dusama,mi se jednostavno previse vezemo za osobe i ono sto dajemo ne dobijamo nazad,u tome je problem da verujemo osobama da se zaljubimo u nekog ludo...uvek ce ostati doza sumnje kod nas da cemo biti odbijeni i da nesto nece funckionisati,i onda cemo se registrovati kao Romansa na forumu nekom...eh
Zanimljivo....Neistinito.
Nije ovde bila,prebacise je,mada ni ja ne vidim razlog da bude na humoru.Meni svejedno.
Master,ti ne rece jos nikada nesto pogresno
(iz mog ugla)he,he.
Htedoh da razradim pitanje-da li je maska neophodna da bi se mi jedni drugima divili,tj.da li je covek takav kakav jeste premali za postovanje.

Romansa:
Master,ti ne rece jos nikada nesto pogresno
(iz mog ugla)he,he.
Htedoh da razradim pitanje-da li je maska neophodna da bi se mi jedni drugima divili,tj.da li je covek takav kakav jeste premali za postovanje.

Po mom mishljenju, ona osoba kojoj treba maska da bi doshla do izrashaja u drushtvu je krajnje nepotpuna i labilna lichnost...

Pozdrav Romanso.
Mnogo se toga mozhe reci o nekome kroz simbole koje koristi, ali je tuzhno kada neko MORA da nosi masku da bi stekao poshtovanje okoline, itd...
Ja govorim ono shto mislim, nemam potrebe za maskom...
Jednostavno, kada je chovek zadovoljan sobom, ne treba mu nikakva maska, vec se uvek ponasha prirodno i jedino tada se oseca dobro u svojoj kozhi.

Kapiram shta hocesh da kazhesh...
"Pomocna sredstva" su O.K, kao lichni pechat koji te izdvaja iz mase, ali ta sredstva ne kapiram kao masku, vec kao pokushaj choveka da svoju lichnost dochara i vizuelno, jer se dosta toga o osobi mozhe reci na osnovu npr. stila oblachenja, frizure, itd...

Romansa:
Da li mislis da ne bi bilo lose svoju spoljasnjost pribliziti vecini,kako bi se bolje istakla licnost?

Pa zavisi kako ko kapira... Svako se trudi (svesno ili nesvesno) da svoju spoljashnjost prilagodi svojim karakternim osobinama, ali ne zbog vecine (to je sluchaj sa tinejdzerima, koji su josh u fazi dokazivanja), vec radi sopstvenog zadovoljstva i postizanja sklada izmedju duha i tela... Meni je kod tih stvari najbitnije da se ja dobro osecam... Nisam jedan od onih koji robuju trendovima, imam svoj stil, i mislim da svako treba da sledi svoje "Ja"...

Back