KANTINA

чули да више не радиш на њиховом случају.... :whistling:

BTW. Prica se po MO da si se jako ugojio, kazu uljuljkao te brak, zena te previse razmazila, pa si veca beba od vase bebe...Kao imas sve te previshe dobre uslove za jedno musko bice, koji, pak, nisu bash tako dobri za cuvara domovine, pa si takav postao neupotrebljiv i biti ces prebacen da dizes rampu na ulazu gore kod zmija...:zper: Jel to tacno?:manikir:

BTW. Prica se po MO da si se jako ugojio, kazu uljuljkao te brak, zena te previse razmazila, pa si veca beba od vase bebe...Kao imas sve te previshe dobre uslove za jedno musko bice, koji, pak, nisu bash tako dobri za cuvara domovine, pa si takav postao neupotrebljiv i biti ces prebacen da dizes rampu na ulazu gore kod zmija...:zper: Jel to tacno?:manikir:

хмм 183/83 .... а за употребљивост.....
да нисам ожењен већ бих ти одговорио... овако не иде...
Мада можеш да се распиташ код Ма...

Ццццц нешто си неажурна у последње време, да се и ти не удајеш?

хмм 183/83 .... а за употребљивост.....
да нисам ожењен већ бих ти одговорио... овако не иде...
Мада можеш да се распиташ код Ма...

Ццццц нешто си неажурна у последње време, да се и ти не удајеш?

Pitam ja nju S vremena na vreme ne brini nishta...:manikir:
Kad me nisu hteli specijalci, nece me niko hteti...:whistling:
P. S. Bebica je medenjak,kao da je nisi ti...mislim...kao da joj ti nisi tata...:zcepanje:

E pa znaci mrka kapa od ovih specijalaca ,samo znaju da prave zensko :D:D:D...
.p.s. ako ti treba pomoc ,javni ,bice sredjeno,pod garanciju :)
Moj tata ima jednu lepu izreku(dete moje ćerke je moje unuče,a sina...pa to samo snaja zna )...Ja nisam ljubitelj sinova,tako hvala lepo na ponuđenoj pomoći pomoći:)

NEMAČKI PILOT POGINUO NA AEROMITINGU

Aeromiting koji se održao u Bjelorusiji završio je kobno za jednog pilota.
Naime, nemački pilot helikoptera nije uspeo da izvede željeni manevar.
Žestoko je udario u tlo i na mestu poginuo.

Jel zna neko u kojoj knjizari u Novom Sadu ima da se kupe sledece knjige:

- Vazdusna moc Amerike
- Vazdusna moc Rusije
- Vazduhoplovno raketno naoruzanje
- Naoruzanje drugog svetskog rata sve knjige

Ove naše kantine treba podhitno privatizovati. VU Dedinje, na primer, je tiha jeza. Unutrašnjost pojedinih kantina više liči na prčvarnicu, usluga na niskom nivou.
Kad sam bio na aeromitingu u Batajnici sa klincem prosle godine, mali je ogladnio, pa sam se gurao u redu pred šatorom gde je bila improvizovana kantina. Glupaci, stavili samo jednu kasu. Pred satorom gomila ljudi, kada dodjes za 20 minuta u red, narucis, a onda predjes u drugi tzv. red, gde opet toliko cekas da bi platio o dobio sto si trazio. Na licu mesta ti medju dva hleba bapnu dve virsle, nakrkaju senf i stave u preklopljenu, hm, nazovmo salvetu. Strašno.

Bio sam u Holandiji na nekom kursu, njihove kantine su kao hotelski restorani, prava mesta za opustanje. Šank, konobari propisno obučeni, lepe zavese, u jednom kraju par računara sa internetom, par video igara, nekoliko flipera, bilijar...ma milina jedna da udjes i da se opustis.
Pu, ***** ti ovakvu vojsku. Kakva zemlja, takva i vojska, u svakom smislu, pa i u ovom što se tiče kantina.

KIKINDA - Domaćinski debi.
Dvadesetak evropskih reprezentacija učestvovaće od 17. do 28. avgusta na padobranskom prvenstvu Starog kontinenta, koje će se u organizaciji Svetske vazduhoplovne federacije prvi put održati na sportskom aerodromu u Kikindi. Padobranci će se nadmetati u preciznom skoku na cilj s visine od 1.000 metara i u skokovima sa 2.200 metara.

- Ovo je prilika da se Srbija, Kikinda i naš nacionalni savez predstave u najboljem svetlu i dokažu da mogu da budu dobri domaćini tako velikog sportskog događaja. Na­damo se da ćemo opravdati poverenje tak­mičara - izjavio je za Kurir zamenik predsednika opštine Miloš Latinović i dodao da je u konkurenciji 45 kandidata iz čitave Evrope, organizacija je poverena Aeroklubu Kikinda.

Back