Kanje Vest se odrekao svog antisemitizma, rekavši da je shvatio da je pogrešio nakon što je gledao Džona Hila u '21 Jump Street'

Sensei

Master
Moderator
Poruka
94.341
Ye, reper ranije poznat kao Kanje Vest, napisao je u objavi na Instagramu da me je „gledajući Džona Hila u ulici Džamp 21 učinilo da ponovo volim Jevreje“.

Činilo se da je priznao svoje prethodne antisemitske komentare koji su izazvali kontroverzu i doveli do toga da je privremeno uklonjen sa društvenih medija i izgubio više poslovnih ugovora.

Reper se vratio na Instagram da bi podelio sliku postera filma iz 2012. godine i rekao da je gledanje tog filma izazvalo da se predomisli.

Image2.jpg

Poslednja izmena:
Ali rekao je činjenicu. Sada se kao pokajao zbog nje.
ne znam za Kanjeta dal se pokajao stvarno ili zbog para...ali znam da mnogi imaju problem kako da se odrede prema Jevrejima..... ja ne mrzim Jevreje...natprosečno inteligentan narod koji je dao puno velikana svetske misli i kulture....ali mi idu na nerve oni Jevreji koji umišljaju da su izabrani narod koji vredi više od drugih i kojima ostali ljudi to jest goje trebaju da služe, i koji rade na ostvarenju tog plana...a takvih izgleda nije malo među njima...naročito su izgleda uticajni u elitama koje upravljaju zapadom

ne znam za Kanjeta dal se pokajao stvarno ili zbog para...ali znam da mnogi imaju problem kako da se odrede prema Jevrejima..... ja ne mrzim Jevreje...natprosečno inteligentan narod koji je dao puno velikana svetske misli i kulture....ali mi idu na nerve oni Jevreji koji umišljaju da su izabrani narod koji vredi više od drugih i kojima ostali ljudi to jest goje trebaju da služe, i koji rade na ostvarenju tog plana...a takvih izgleda nije malo među njima...
Jevreji su najpametniji narod na svetu i to im se mora priznati .Da nisu takvi ne bi vladali svetom. Kajne Vest se pnavodno pokajao naravno zbog para, a i da ne bude kanselovan.

Jevreji su najpametniji narod na svetu i to im se mora priznati .Da nisu takvi ne bi vladali svetom. Kajne Vest se pnavodno pokajao naravno zbog para, a i da ne bude kanselovan.
mislim da nije do genetike...dok smo mi odrastali uz televiziju i Branka Kockicu i neretko roditeljske svađe a ideje o svetu dobijali od jednako neupućenih vršnjaka njih su roditelji pripremali da uspeju u životu...

mislim da nije do genetike...dok smo mi odrastali uz televiziju i Branka Kockicu i neretko roditeljske svađe a ideje o svetu dobijali od jednako neupućenih vršnjaka njih su roditelji pripremali da uspeju u životu...
I jedno i drugo. Jevrejski roditelji uče svoju decu kako pre svega da se ponašaju, a onda kako da vladaju i prave im jake veze.

Back