gost 189815
Iskusan
- Poruka
- 5.826
Ok, videli ste naslov, ko ima slab stomak ne mora da cita i ucestvuje u temi.
Upozoreni ste.
=====
Ljudi se klasifikuju kao svastojedi, stoga ne znaci li da smo mi i po prirodi kanibali?
ljudi jedu meso ali ne svoje vrste,iz mnooooooooooooooooooogo,sto moralnih sto zdravstvenih razloga................tako da ako hoces kao podvrustu mozes da stavis svastojed->mesojed->kanibal,ali nije nam u 'prirodi' da se grickamo,sem nocu
Kanibalizam postoji u ljudskom drustvu, obicno u nekim plemenima, ali ga karakterisemo kao bolest, nesto primitivno i varvarski, a pitanje je zasto?
Da se razumemo, ne mislim ovde na lovljenje drugog ljudskog bica, vec na dobrovoljni kanibalizam (bio jedan slucaj u Austriji valjda).
to iz dobrovoljnog bi brzo preslo u 'dal me on voli ili samo merka za supicu?'
Ima i ona prica o avionu, gde su ljudi jeli svoje mrtve, da bi preziveli, pa se namece pitanje, jesmo li kanibali, bolesni, ili nagon za samoodrzavanjem radi svoje?
ovo trece....
Zasto pojedinjene serijske ubice, tipa Dzefri Damer konzumiraju ljudsko meso, gde normalnom coveku pukne u glavi pa pomisli, "eh danas cu pojesi coveka" i zasto?
zato sto su imali viska vremena,mnogo filosofirali i zakljucili da im sarmice vise na pashu
![]()
da nisi ti gladan malo?

covek se zabrine ovako kad se tema ponavlja..
a inace svako bi jeo sta stigne da je u pustinji a ove serijske ubice su ili sociopate sa izvrnutom logikom,ili neki dr tipovi bolescina..