Kanibalizam...

Po mnogim izvorima, navodno pravi kanibali su drevne satanisticke porodice koje imaju posebnu genetiku i zbog toga im je potrebna ljudska krv i hormoni itd. Te porodice vladaju svetom i navodno su to Rotshildovi, Britanska kraljevska porodica (Windsor), Bushovi, Rokfelerovi itd
bush_clinton_el_diablo.jpg

busheatsbabysmall1_2.jpg

illuminati_dollar_bi.jpg

Da da tako to ide. Elitne familije koje vladaju svetom navodno imaju specificnu genetiku i zato im trebaju stalno ljudska krv, hormoni itd. I to najcesce male dece, a pogotovo kada ga luce u stanju enormnog straha ili pak mentstrualna krv. Izgleda da je to razlog zasto toliko dece nestaje u svetu.

Šta znate o nestancima dece?

Siguran sam ništa, jer o tome ne želite ništa da znate.

Prema podacima Ministarstva pravde u SAD godišnje nestaje oko 800.000 dece samo u SAD. Od toga je broj dece koja nestaju bez ikakvog traga, koja se više nikada ne nalaze, ni živa ni mrtva, oko 450.000. U Indiji taj broj prelazi 1.000.000 godišnje.

Zašto nestaju? Odgovor je u knjigama 'Najveća tajna' i 'Priče iz vremenske omče'
http://rapidshare.com/files/188728837/Najveca_Tajna_Dejvid_Ajk.pdf
http://rapidshare.com/files/198200268/David_Icke_-_Price_iz_vremenske_omce.pdf

Kako nestaju? Tako što vi to dozvoljavate svojim neznanjem.

Svoju decu i sebe morate da čuvate znanjem, a ne fizičkim i mentalnim ograničenjima.

Tako je!!! Bravo majstore!
Znam da je ovaj tvoj komentar ironican i podrugljiv jer sam citao tvoje postove ranije.

btw bilo kako bilo ako nisi primetio pogledaj jos jednom svoj profil, jer ovaj tvoj poslednji post, na kome si mi poslao ironican komentar ti je bio ukupno 666. Jeste verovatno koincidencija, ali ja se ne salim ljudi stvarno mu je ovaj post bio 666.
Paganko
širi reč svoju.
Primećen član
Učlanjen: 14.03.2004.
Pol: muški
Tekstova u blogu: 4

a mozda i nije koincidencija a paganko a :per:

OK. Moram nesto da priznam. Vole bih da probam ljudsko meso, ali zaista. Suv vrat npr. ili da pijem krv... Nemam pojma sta mi se desava u poslednje vreme, sve vise se borim protiv toga ali ne uspeva... Bojim se da ne popustim... ludim, a nemogu da se spasim...

:rotf: Moram priznati da mi je to primamljivo.
A tebe bih izbegavao. Ili bih ti bio najbolji prijatelj. Ne znam koga bi da grickaš?

Back