Kanibali zaklali robijaša u engleskom zatvoru

111111

Legenda
Banovan
Poruka
60.291
Dvojica zatvorenika u zatvoru u Engleskoj su prerezala vrat trećem zatvoreniku Mičelu Harisonu (23), a zatim su mu rasporili i trbuh u želji da mu pojedu jetru, jer je bio arogantan! Uprava kazamata šokirana je svirepošću ubica.

Sadisti Majkl Par (32) i Nejtan Man (23) u oktobru prošle godine su Harisonu prerezali vrat skalpelom napravljenim od plastičnog pribora za jelo i žileta. Prethodno su ga namamili u njihovu ćeliju i stavili mu traku preko usta kako ne bi mogao da viče.
Kako su obojica priznali u sudu, prvo su hteli da Harisonu probodu olovku kroz oko, ali “tako nisu mogli odmah da ga ubiju”. Umesto toga, prerezali su mu vrat i rasporili trbuh.
“Neverovatno je to koliko su obojica hladnokrvno govorili o zločinu. Nisu naveli nijedan razlog, već samo to da im Harison nije bio simpatičan jer je bio arogantan”, preneli su engleski mediji reči anonimnog izvora iz zatvora.
Zbog ovog ubistva kanibalima u pokušaju dosuđena je doživotna kazna zatvora. Majkl Par je pre ovog incidenta već bio doživotno osuđen zbog pokušaja ubistva, dok je Nejtan Man služio minimalnu kaznu od 24 godine zbog dvostrukog ubistva. Harison je služio kaznu zbog silovanja 13-godišnjakinje. Na sudu su svedoci ispričali da su Man i Par navodno pričali o svojim “maštarijama” o obezglavljivanju drugih zatvorenika i vađenju njihovih organa.
Mana je jedan psihijatar opisao kao “bezosećajnog psihopatu bez ikakvog osećaja krivice” koji pokazuje “kanibalističke tendencije” i kao “jednu od najopasnijih osoba u kriminalnom svetu”. Predstavnik policije je Harisona opisao kao “uzornog zatvorenika”.

http://www.alo.rs/vesti/51421/Pedofilu_hteli_da_pojedu_jetru

NIje mi jasno, mislio sam da su Englezi inteligentniji, pa takve divljake treba odmah ubiti a ne drzati u zatvoru i to ceo zivot, jednostavno kao sto uspavas besnog psa i psa koji grize ljude, isto tako i coveka koji siluje i ubija...

Ako pod silovanjem smatraš da jedna strana trpi zbog napada želja druge strane onda bi trebalo pobiti sve žene?
Seksualno i fizičko silovanje podleže sankcijama, medjutim nema ništa za intelektualno i emotivno?
Evo da pitamo i studentne na faksovima imaju li kakve čudne profane od kojih im zavisi uspeh?
Primer iz prvog posta je najanimalniji, ja samo navodim slične

Ako pod silovanjem smatraš da jedna strana trpi zbog napada želja druge strane onda bi trebalo pobiti sve žene?
Seksualno i fizičko silovanje podleže sankcijama, medjutim nema ništa za intelektualno i emotivno?
Evo da pitamo i studentne na faksovima imaju li kakve čudne profane od kojih im zavisi uspeh?

O cemu ti lupetas, vrlo dobro se zna sta je silovanje a to sto ti izvrces reci je tvoj problem, previse pametujes...
Silovanje moze biti samo sexualno, fizicko zlostavljanje je druga stvar,...
Prouci reci pa se vrati....

tis moy idol trololol :zcepanje:
i kokoshka i slon su isti:(

Да нису умислили да су Ханибал Лектор?
Можда им је управа затвора пуштала тај филм?
Или су у затвору случајно налетели на дрогицу о којој се сада много прича?
Или су били заморчићи за тестирање како иста делује на човекову психу?
Или су у шуми.
У сваком случају, не знам зашто их не пошаљу у каменолом, имали би мање времена да размишљају.
А након свега и мање снаге да то реализују.

Back