Kandže

pa ima raznih forumasa, treba paziti. ili ako ne pazis bas svasta moze da te zadesi a mozes da se tesis nece bas mene, e pa oce
:sad2:
a da se ne pravim pametna kad umem da budem glupa ionako.

opasni forumaši

- - - - - - - - - -

Žalosno je to koliko ljudi ima koji pod okriljem foruma demonstriraju sve svoje neiživljene frustracije. Osećam da je u RL sve to malo drugačije raspoređeno. A to mi je i jedan od znakova ljudskih gluposti, ponašati se kao "kralj" koji uz svoju društvenu "elitu" maltretira sebi podređene malostažirajuće forumaše.Podsećaju me privatno na ovaj smajli :besna:

pa je l ti podignu pritisak ovde?

- - - - - - - - - -

Užasnuta sam forumašima koji samo čekaju priliku da nekog isprozivaju,nakače se kao crevna napast, ismevaju, i na kraju omalovažavaju.
Smeta mi prostakluk i u rl, pa i ovde.
I kada se ne slažem, pokušavam da to iznesem isključivo kao svoj stav, bez svadje, nametanja i iznošenja negativnog mišljenja o drugome samo zato što ne misli kao ja.
Nedavno mi se nakačila dežurna nadrk forumašica, ničim izavana,i tupila o stvarima, koje je na drugim temama dokazala da i sama ne zna...Ne razumem tu potrebu...Kompleksi? Nezadovoljstvo sopstvenim životom?Prosto loša osoba?

Mada, čak i ovde, zna se šta se od koga može očekivati, pa se u skladu sa tim i ponašam...
Svako sam o sebi daje sliku, pa svaki komentar tog tipa, najviše govori o osobi koja ga piše...
kako izlazis na kraj sa njima?
ignorišeš...?

Uglavnom.
U par navrata sam pokušala da objasnim zašto sam nešto napisala tako kako sam napisala,ali oni to i očekuju, kako bi mogli da nastave...i upliću te sve više...jer se time hrane...inače ne znam kako bih to drugačije objasnila...Umobolnošću?
A i to što sam objašnjavala, više je bilo zbog ostatka normalnih forumaša, nego zbog tog nekog dežurnog nadrka...
Ako su baš jako bezobrazni, nekad odgovorim i završim, ma šta pisali nadalje...

Mahom su to jedni te isti, koji ne biraju kome se kače, uvek na isti način, bezobrazno i omalovažavajuće i obično autoru posta stiže podrška na pp od svih drugih, dok nadrk ni ne zna da mu se svi smeju i veruje da je njegova poslednja...

Verujem da sve to što izreknu može da se kaže i bez ružnih reči, vredjanja, pljuvanja...ali...
Trudim se da se ne valjam sa svinjom u blatu, jer svinja to voli,a ti se samo isprljaš...

Ali definitivno je to nešto što nikada neću razumeti...tu potrebu da nekog ispreskačeš, iako te ne dira...

Sigurna sam da svako od nas u trenutku može da navede bar nekoliko takvih dežurnih nick-ova

Poslednja izmena:
Uglavnom.
U par navrata sam pokušala da objasnim zašto sam nešto napisala tako kako sam napisala,ali oni to i očekuju, kako bi mogli da nastave...i upliću te sve više...jer se time hrane...inače ne znam kako bih to drugačije objasnila...Umobolnošću?
A i to što sam objašnjavala, više je bilo zbog ostatka normalnih forumaša, nego zbog tog nekog dežurnog nadrka...
Ako su baš jako bezobrazni, nekad odgovorim i završim, ma šta pisali nadalje...

Mahom su to jedni te isti, koji ne biraju kome se kače, uvek na isti način, bezobrazno i omalovažavajuće i obično autoru posta stiže podrška na pp od svih drugih, dok nadrk ni ne zna da mu se svi smeju i veruje da je njegova poslednja...

Verujem da sve to što izreknu može da se kaže i bez ružnih reči, vredjanja, pljuvanja...ali...
Trudim se da se ne valjam sa svinjom u blatu, jer svinja to voli,a ti se samo isprljaš...

Ali definitivno je to nešto što nikada neću razumeti...tu potrebu da nekog ispreskačeš, iako te ne dira...

Sigurna sam da svako od nas u trenutku može da navede bar nekoliko takvih dežurnih nick-ova

stavi ih na ignore

Misliš?
To mi se cinilo kao radikalno sredstvo borbe....upotreba prekomerne sile...:D
A i nisam imala nesto mnogo tih slučajeva...dva pacijenta i to onako na prvu loptu krenuše drcno i bezobrazno..nicim izazvani

Back