Sebastian2090
Zainteresovan član
- Poruka
- 180
Sta je dobro za Kandidu u crijeva, da bi se izlijecila.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko ti dao dijagnozu? Imas na google-tu dosta o tome.Sta je dobro za Kandidu u crijeva, da bi se izlijecila.
Kakav crni integralni pirinac...Menije je pomogao kefir,beli luk,ulje origana,od mesa-riba,voce-grejp.
Izbaci hleb u bilo kom obliku i boje,moze kao zamena integralni pirinac.
i šta mu preostaje, da pase travuKakav crni integralni pirinac...
A na temu:
kandidijaza-tako se zove kad imas problem tojest aktivnu kandidu u crevima-je veliki problem iako mnogi lekari i strucnjaci potcenjuju velicinu i kompleksnost tog problema.
Ali ovako-po meni-okidac za kandidu je-STRES! Hrane je seceri, po meni tek kad je aktivna, dodatno je podsticu.
u pasivno stanje jer ona postoji kao deo crevne mikroflore-ona je JEDNA od mnogih bioklutura-GLJIVICA u covecjim crevima-i ima ulogu u sistemu probave. I iskoreniti je NE MOZES_mozes samo da ne bude aktivna-jer u protivnom luci razne toksine itd.
Da bi probao da je dovedes u normalu-trebas:
1. Svesti stres na MINIMUM
2. Ishranu redukovati tako da: sadrzi sto vise vlaknaste a sto manje na bazi skroba hrane, sto znaci sto vise povrca koje ima vlakna, proteine a sto manje zasicenih masti i sl.3. Izbegavati SVAKU VRSTU secera-kazu cak da treba izbegavati SVAKO VOCE-osim limuna i pomorandze, beli hleb/kvasni NIKAKO>eventualno razeni/integralni beskvasni.
3. Izbeci ako je moguce i kafu, pogotovo sa mlekom i/ili sa secerom.
Izbegavati sto je vise moguce industrijski preradjenu hranu-salame, virsle, itd. Od mesa se pak sme jesti skoro sve vrste mesa pogotovo riiba je zdrava. ALi opet-sto manje masno. Salate praviti sa limunom umesto sirceta i maslinovim uljem.
Ako ides na anti-kandida dijetu koja tako otprilike izgleda pozeljno je:
1. probati ulje divljeg origana(iako mislim da i ono posle nekoliko puta pravi veci problem nego korist)
Imas na NETu kako se koirsti/dozira.
2. Nije lose probati i sa lekovima koji u startu pomazu organizmu da suzbioje sirenje kandide. Mopras imati ZDARVU JETRU pre svega jer ti lekovi mogu da naruse funkciju jetre ako je ista vec slaba.
Cemu takav ton? Pritom u poruci ispod dajes u drugacijoj formi istu sustinu price kao i ja...i šta mu preostaje, da pase travu
ne nego ti prenosim mišljenje jednog mog pacijenta po ovom pitanju, ja mu reko što reko , a on meni_ i sad doco travu da jedem _)))Cemu takav ton? Pritom u poruci ispod dajes u drugacijoj formi istu sustinu price kao i ja...
HAHAHHAHA i to sam ja mislio, jedem pirinac i meso ili eventualno neko povrce koje skuvam kao tikvica patlidzan boranija itd.. ne smetaju ali dok to jedem sve je u redu nemam neki tegoba.i šta mu preostaje, da pase travu
Ma dijagnoza na stolicu izasla wc mi ne gine ako jedem svasta znaci 2 3kg stolice izadje kao da je ne znam sta i to nije normalna stolica.Ko ti dao dijagnozu? Imas na google-tu dosta o tome.
Moras da izbegavas, secer, alkohol i bilo sta fermentirano koliko citam.
beli luk i origano pomaze. probiotici...
potom каприлна киселина, екстракт семена грејпфрута и берберин.14
Sve ovo sam nasao na googletu.