- Poruka
- 15.885
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cilj je da nas sve prebace na Sotoninu stranu, a posle da nas potruju..čekaj sloboda kretanja a ne može ništa da ima
ili da te oni strpaju u voz ili gomile tih peške baulja po svetu
posle koliko bi se pokazali eventualni negativni efekti vakcine
a kanada važi za jednu od obećanih zemalja![]()
Cilj je da nas sve prebace na Sotoninu stranu, a posle da nas potruju..
Šta je ovo? Gde si našao? Jesi li sam izmislio?Svedoci smo da se situacija zaostrava iz dana u dan. Ludacki zakoni i pravila stupaju na snagu sve vise i vise, covek se moze zapitati, pa sta nas to ceka?
Evo moguceg scenarija:
Pogledajte prilog 789984
Na internetu, ne znam odakle je. Zato je i teorija zavere samo.Šta je ovo? Gde si našao? Jesi li sam izmislio?
Nije bas izmisljeno, vidis da najavljuju vakcine, zatvaranja, itd..sigurno je izmišljeno sa namerom da izazove reakciju. Na žalost, mnogi će da reaguju kao da je istina.
ali je izmišljena suština tog "plana" da će dug da se izbriše ako pristanu ne ono što im država odrediNije bas izmisljeno, vidis da najavljuju vakcine, zatvaranja, itd..
Ja mislim da ce biti fora, primi ovaj cip i sva dugovanja su ti izbrisana. Jel ti vidis da banke sada daju kredite i bez zaposlenja, Komercijalna ce puci bukvalno koliko ljudi uzimaju kredita..ali je izmišljena suština tog "plana" da će dug da se izbriše ako pristanu ne ono što im država odredi
a možda je to zamajac za ekonomiju?Ja mislim da ce biti fora, primi ovaj cip i sva dugovanja su ti izbrisana. Jel ti vidis da banke sada daju kredite i bez zaposlenja, Komercijalna ce puci bukvalno koliko ljudi uzimaju kredita..
Kredit ti je lanac kapitalizma. Kada te njime vezu, ne izvuce se ti nikada..ceo zapad živi na kredit i to im je motivacija da zapinju
što ne mora da bude loša stvar. Ljudi i ovako pozajmljuju od prijatelja i rodjaka, pa onda ne mogu ili neće da vrate... Dug koji uzmeš treba i da vratiš. Ako ti neko učini, ti mu se i odužiš tako što mu daš i više nego što je on tebi dao, ako ništa drugo, častiš ićem i pićem (to ako si pošten, domaćin čovek). Kamate banci nisu ništa drugo do to, sa time što je onda čist račun - duga ljubav.Kredit ti je lanac kapitalizma. Kada te njime vezu, ne izvuce se ti nikada..
Aaaa relogiznin fanatik....Cilj je da nas sve prebace na Sotoninu stranu, a posle da nas potruju..