Kanadski mediji opet lažu o Srbima

Koji kretenizam:dash:
Aj momak kazi koliko su srbijanci iskesirali love da lobiraju bilo
gde u svetu pa tako i u Kanadi.
Quraz su dali samo kukumavcite kako vas svi zayebavaju.
Pa i treba,na sirotinju i zec dize quraz.
Samo sta je u pitanju sirotinja na mozak.

ko je dao pare za lobi?!
zato je zapad pun price o srbima o genocidnom narodu zato sto smo im platili.
pitaj se ti kako cete da vratite pare za naoruzanje i ostale stvari tokom 90-tih.

Kanada nikom' nije otela ognjista, niti je bilo koga na silu dovela ovde da zivi. To sto su ti ljudi drqali racku 30g u Titovoj Jugoslaviji i lepo ziveli, a sada moraju da rade u njima nekoj nedodjiji je razlog njihovih frustracija. Kome nije dobro a tu i dalje zivi, za mene je obicna budala, ako su tu da bi se "patili".

Канада је учествовала и подржала геноцид над Србима. Канада је антисрпска као и остали запад. Патетичне су ти приче како су Срби уживали у титовој антисрпској југославији.

Канада је учествовала и подржала геноцид над Србима. Канада је антисрпска као и остали запад. Патетичне су ти приче како су Срби уживали у титовој антисрпској југославији.

Nisam ja rekao da su Srbi uzivali ili su se patili, vec pricam o prosecnom coveku koji je dosta lepo i bezbrizno ziveo. Bili smo vecinski zastupljeni u svim drustvenim slojevima kako je i trebalo s'obzirom da smo bili vecinski narod u toj drzavi, a sada sto mi nismo imali nacionalnu politiku, koju ni dan danas nemamo je nas problem i zasto smo prosli kako smo prosli tokom 90ih, a ako se ne opametimo tek cemo da nayebemo. Pusti mi te price i ulogu zrtve, uvek nam neko drugi kriv. Niko nije zayebao Srbe i Srbiju k'o Aco Karadjordjevic, ali mi uvek kukamo na Tita, pa i posle Tita 20g smo kukali na Tita, pa danas na Slobu i jos ce ovi danasnji bar 10-20g na Slobu i sve tako u krug.
Nego zayebi burazeru i Acu i Tileta i Slobu, nego Srbima treba diktator i da se late lopate i nesto da rade, a ne da vecno palamude o svetskoj politici dok drzava propada, zleznica se raspada, putevi srednja zalost, biznis se radi k'o u Africi itd.
Hocu da vidim rezultate, sve ostalo zayebi...prazna prica...

U clanku je napisano da je Kosovo bilo federativna jedinica unutar SFRJ, i da prakticno nije bilo deo Srbije po ustavu iz 1974,sto je tacno

sta je bre tacno :hahaha::hahaha:KOSOVO NIKADA NIJE BILO U SFRJ:rtfm:
srbija je bila u sfrj,i usla je u sfrj a tu se kosovo nista nije pitalo.srbija je bila u sfrj,a kosovo u srbiji,tako da se moze smatrati da kosovo nije ni videlo sfrj niti ima veze s njom:rtfm:

Nisam ja rekao da su Srbi uzivali ili su se patili, vec pricam o prosecnom coveku koji je dosta lepo i bezbrizno ziveo. Bili smo vecinski zastupljeni u svim drustvenim slojevima kako je i trebalo s'obzirom da smo bili vecinski narod u toj drzavi, a sada sto mi nismo imali nacionalnu politiku, koju ni dan danas nemamo je nas problem i zasto smo prosli kako smo prosli tokom 90ih, a ako se ne opametimo tek cemo da nayebemo. Pusti mi te price i ulogu zrtve, uvek nam neko drugi kriv. Niko nije zayebao Srbe i Srbiju k'o Aco Karadjordjevic, ali mi uvek kukamo na Tita, pa i posle Tita 20g smo kukali na Tita, pa danas na Slobu i jos ce ovi danasnji bar 10-20g na Slobu i sve tako u krug.
Nego zayebi burazeru i Acu i Tileta i Slobu, nego Srbima treba diktator i da se late lopate i nesto da rade, a ne da vecno palamude o svetskoj politici dok drzava propada, zleznica se raspada, putevi srednja zalost, biznis se radi k'o u Africi itd.
Hocu da vidim rezultate, sve ostalo zayebi...prazna prica...

Зајби ти твоје патетичне приче како запад није крив, него Срби. Запад је финансирао пуч који је поништио пакт са Хитлером. Пакт који уствари је само дозвољавао да Немци користе путеве. Да није било Недића, милион Срба би данас фалило.

Запад је спасао анте павелића и подржао антисрба тита и његове антисрбе. Запад је подржао тита да убије Дражу на зверски начин, не зна се Дражи гроб ни данас. Запад подржава највеће издајнике међу Србима.

Poslednja izmena:
sta je bre tacno :hahaha::hahaha:KOSOVO NIKADA NIJE BILO U SFRJ:rtfm:
srbija je bila u sfrj,i usla je u sfrj a tu se kosovo nista nije pitalo.srbija je bila u sfrj,a kosovo u srbiji,tako da se moze smatrati da kosovo nije ni videlo sfrj niti ima veze s njom:rtfm:

Ne znas ili namerno precutkujes cinjenice. SAP Kosovo je imalo sopstvenu Skupstinu, vladu, cak i policiju. U Saveznij skupstini SFRJ Kosovo je imalo svoje delegate (nezavisno od Srbije), a posle smrti Tita imalo je sopstvenog clana Predsednistva SFRJ koji je bio ravnopravan sa clanovima iz republika. Naravno, isto vazi i za SAP Vojvodinu.

Back