Kanadski mediji opet lažu o Srbima

SASHA_MTL

Zainteresovan član
Poruka
110
Za vrijeme ratova 90'tih kanadski mediji su u svojoj antisrpskoj histeriji prednjacili i u odnosu na americke medije.

U osvrt na aktuelnu situaciju, kanadski toalet papir od novina "globe and mail", pored vec ustaljenih termina o genocidu, masakrima i etnickom ciscenju ide cak dotle da iznosi tvrdnju da KOSOVO NIKAD NIJE BILO U SASTAVU SRBIJE!!!

http://www.theglobeandmail.com/servlet/story/RTGAM.20080827.wwegeorgia27/BNStory/International/home

Koji kretenizam:dash:
Aj momak kazi koliko su srbijanci iskesirali love da lobiraju bilo
gde u svetu pa tako i u Kanadi.
Quraz su dali samo kukumavcite kako vas svi zayebavaju.
Pa i treba,na sirotinju i zec dize quraz.
Samo sta je u pitanju sirotinja na mozak.

Zasto bi Kanadjani to hteli? Da dodju do zivotnog prostora na nas racun?

Ne, nego zbog naseljavanja njihovih prostora.

Poznato je da Kanada ima skoro najmanji broj stanovnika po kvadratnom kilometru a od pre 15-20 godina prava je najezda crnaca u Kanadu. Inače na 10 miliona kvadratnih kilometara jedva da živi nešto malo preko 30 miliona stanovnika. Valjda im je daleko korisnije da ta prostranstva naseljavaju belci iz Evrope nego crnci iz Afrike.

A to se sve lepo podudarilo sa proterivanjem Srba sa njihovih autohtonih prostora....

Inače ja znam podosta Srba koji su živeli tamo kao izbeglice iz BiH i Hrvatske po 4-5 god zaradili državljanstvo i sada su u Srbiji sa dvojnim državljanstvom.

A ako te interesuje pokušaću i da ti objasnim zašto se vraćaju.
Jedan od glavnih razloga je klima a onaj presudni je recimo ovaj :

Moj kum sa suprugom i ćerkom od 8 god. živeo je tamo 7 godina od 92-98 i doslovce kaže :
"Svaki put kada pođem u samoposlugu ja ćerku prvo vežem gvozdenim lancem za sebe pa idem u kupovinu".

Ako si me razumeo ok ako nisi opet ok.

Poslednja izmena:
Ne, nego zbog naseljavanja njihovih prostora.

Poznato je da Kanada ima skoro najmanji broj stanovnika po kvadratnom kilometru a od pre 15-20 godina prava je najezda crnaca u Kanadu. Inače na 10 miliona kvadratnih kilometara jedva da živi nešto malo preko 30 miliona stanovnika. Valjda im je daleko korisnije da ta prostranstva naseljavaju belci iz Evrope nego crnci iz Afrike.

A to se sve lepo podudarilo sa proterivanjem Srba sa njihovih autohtonih prostora....

Inače ja znam podosta Srba koji su živeli tamo kao izbeglice iz BiH i Hrvatske po 4-5 god zaradili državljanstvo i sada su u Srbiji sa dvojnim državljanstvom.

A ako te interesuje pokušaću i da ti objasnim zašto se vraćaju.
Jedan od glavnih razloga je klima a onaj presudni je recimo ovaj :

Moj kum sa suprugom i ćerkom od 8 god. živeo je tamo 7 godina od 92-98 i doslovce kaže :
"Svaki put kada pođem u samoposlugu ja ćerku prvo vežem gvozdenim lancem za sebe pa idem u kupovinu".

Ako si me razumeo ok ako nisi opet ok.

Ako Kanada smatra Srbe genocidnim, onda me veoma cudi da ih preferira u odnosu na cnce...

Zasto tvoj kum mora da ide sa cerkom u samoposlugu...???...:)
Salu na stranu, klima stvarno jeste teska.

Pa oces da nam razjasnis ili ce to da ostane u domenu paranormalnog?

A sada sam te razumeo.
Nisu ti jasne neke stvari jel tako. Pa ajde vajnom demokrati malo da se crta.

Opšta pojava između svakakvih kriminalnih radnji tamo je i krađa dece. To je jedan od najbezazlenijih vidova kriminala pa ti sada računaj sam koji oblici se podrazumevaju pod malo težim a koji teškim.

A sada sam te razumeo.

Opšta pojava između svakakvih kriminalnih radnji tamo je i krađa dece. To je jedan od najbezazlenijih vidova kriminala pa ti sada računaj sam koji oblici se podrazumevaju pod malo težim a koji teškim.

Pa sto je tvoj kum mucenik sedam godina tamo ziveo. Nisu mu dali da ode?:roll:

A sada sam te razumeo.

Kanada je jedna od zemalja sa najmanjom stopom kriminala u svetu.
Pre ce neko ovde da ti ukrade dete neko u Kanadi.

Back