Kanada

• Začetnik teme Začetnik teme Mitek
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Mitek

Početnik
Poruka
4
Ciao svima, :D

Imam nekoliko pitanja za ljude koji zive i rade u Kanadi. Ukoliko bi mi neko poslao relevatne informacije, bio bih veoma zahvalan...

Ukratko: U narednih 18 meseci trebam zavrsiti PhD u procesno-hemijskom inzenjerstvu (sa glavnim akcentoma na farmaceutskoj proizvodnji). Zanimaju me mogucnosti zaposljavanja u Kanadi, i sve informacija vezane za to (plata, boravisna i radna dozvola, standard zivota...). Nasao sam nekoliko linkova sa vrlo razlicitim ciframa, :think, pa bih hteo sve nekako da proverim dobijajuci informacije "iz prve ruke"... ;)

Polozio sam IELTS Academic, studriam na engleskom jeziku u Skandinaviji, stoga verujem da ispunjavam dosta uslova za pronalazenje kvalitetnog radnog mesta... Razmisljao sam jos o Svedskoj, Norveskoj, Svajcarskoj i Nemackoj (u poslednjoj sam master zavrsio), ali socijalni polozaj prema strancima mi bas i ne odgovara u evropskim zemljama (narocito ovde u Danskoj). Stoga, hteo bih malo da promenim sredinu i probam sa nekom zemljom koja je otvorenija za strance...

Hvala unapred i nadam se odgovorima... :D

Back