Kampovanje u CG

Kamerad

Početnik
Poruka
1
Pozdrav svima,

Voleo bih da otvorim ovu temu kako bi na ovom mestu sakupili sve relevantne informacije koje bi mogle da pomognu ostvarivanju ovakve jedne avanture:

1. Plan mi je da se sa devojkom zaputim kolima iz Novo Sada u Crnu Goru.
- ko god ima iskustva u voznji slicnom marsrutom, bio bih mu zaista veoma zahvalan na svakoj informaciji, tipa kojim putem ici, gde odmarati, kada krenuti
- inace moje vozacko iskustvo se svodi na godinu dana voznje fijat puntom, tako da svaka stvar koje mozete da se setite, a da moze koristiti novajliji poput mene, dobro dosla je :)

2. Ideja je da kampujemo, ali ne znamo jos uvek gde
- prosle godine smo bili u kampu "Maslina" u Buljarici (putovali busom, sator i ostalo nosili u rancevima), zaista fenomalnih 15 dana:
Били 2009 године. Оцена одличан 5! Камп уређен са доста површине под хладом дрвета. Хигијена солидна, тушеви ок, близина мора и самопослуге. Шетње до плаже Лучица и Петровца. Ресторани са морским плодовима у Петровцу такође солидни. Море веома чисто. За време ветра, вода зна да буде прехладна за купање. На плажи нема хлада па је сунцобран неопходан. У кампу је било доста странаца (Пољака највише, али и Немаца, Француза и Италијана) као и Србијанаца - углавном породице.
- ove godine bi zeleli da promenimo, pa sta kazete narode. Gde je jos dobro?

Pozdrav svima i unapred se zahvaljujem na odgovorima

Put je OK ali kampovi u Crnoj Gori su katastrofa.........jedini koamp koji se iydvaja je kamp "MASLINA"
u Buljaricama.........kamp je zaista pristojan ali Buljarice su vise nego dosadne. Na svu srecu, samo 2km od Buljarica se nalazi Petrovac.

Back