"Kamp" vehabija na severu Crne Gore

Kako spreciti vehabije da ne zaposednu dobar deo Balkana?

• Primiti sto pre Kosovo u EU

• Primiti sto pre Srbiju u EU

• Primiti Tursku u EU

• Likvidirati narko kartele na podrucju Novog Pazara

• Napraviti Rusko Srpsku federaciju

• Dovesti rusku policiju i KGB da se obracuna sa balkanskim narko kartelima

• Ako ne mozes da ih pobedis, ti im se pridruzi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
A ko je ta Hajla što se sa nje javljaš?

Ja čuo da tamo nema žena i da su sve neke ušljive bradonje sa na okruglo ošišanom bradom.
E crni Mingo - da ga nisi kome od ti bradonja greškom ućero, Alah s tobom.

Mi imamo pravo kampovati i ujedno mi vjezbamo vojnu obuku kako bi smo bili spremni. Vi znate da je sada odsluzenje regularne armije ukinuto i da mladi muslimani u Srbiji i Crnoj Gori nemaju priliku proci kroz vojnu obuku. Mislim da je kampovanje prava prilika da se nesto nauci iz vojne oblasti i mladi muslimani nauce ono neophodno iz vojne obuke.

Mi imamo pravo kampovati i ujedno mi vjezbamo vojnu obuku kako bi smo bili spremni. Vi znate da je sada odsluzenje regularne armije ukinuto i da mladi muslimani u Srbiji i Crnoj Gori nemaju priliku proci kroz vojnu obuku. Mislim da je kampovanje prava prilika da se nesto nauci iz vojne oblasti i mladi muslimani nauce ono neophodno iz vojne obuke.

Ama kakva vojna obuka kad nemate nikakvog naoružanja.
Samo mlatite okolo golih q*rčeva ka pederčine.

Јесте веруј ми... а онда како се каже за ону маст од овце....?

LOJ...

- - - - - - - - - -

Nego... vehabije imaju pravo izaci na piknik i na kampovanje. U ovo ljetnje vrijeme kad svi bjeze u planine ne vidim razloga zasto vehabije ne bi mogle kampovati u prirodi? Inace mi se dobro druzimo na Hajli i spavamo zajedno bas nekada su noci svjeze i mi se tako zgrcimo i zagrijemo se na nocnoj temperaturi.

mingo sta trenirate tamo na Hajli?

Kad se krece sa uspostalvjanjem islamskog emirata na prostoru Crne Gore sta kazu drugovi?

Vehabija.jpg
Ovaj se priprema za olimpijske igre.Možemo se pozdraviti sa medaljama u streljaštvu,kada vidimo kada su drugi počeli pripreme :(

Ama kakva vojna obuka kad nemate nikakvog naoružanja.
Samo mlatite okolo golih q*rčeva ka pederčine.

Imamo naoruzanja a to su luk i strijele i koplje. Isto tako mozda izradimo srednjovjekovni katapult kako bi smo mogli opsjedati utvrdjene polozaje. Nama je haram da se sluzimo oruzjem koje su kafiri izradili. Mi vjezbamo za oruzjem koje su upotrebljavalo u srednjem vijeku.

Та је екипа приличнија за психијатрију него за нешто друго..
Вехабизам је нарочито укоријењен међу сиротињом, лаки су за манипулацију, а, наравно, у комбинацији са необразованошћу погодно тле за било шта..
300 Е мјесечно да носе фереџе (у женској варијанти) и у мушкој брада и кратке ногавице..;)

cekaj mingo otkad ti podrzavas jasarevica? ja se secam da si osudio ovu budaletinu jer je napao americku ambasadu otkud ga sad podrzavas? ili ti to po potrebi menjas misljenje ko i svi muslimani, kako vetar duva?

А ко нама каже да је Минго потурица?;)
Има их што се представљају као Арнаути, ујке, роми и Бог зна све шта, а оно све "београџани, јбт"..:per:

А ко нама каже да је Минго потурица?;)
Има их што се представљају као Арнаути, ујке, роми и Бог зна све шта, а оно све "београџани, јбт"..:per:

o, voli on slatki islam, bez greske. znamo i ko je, imenom i prezimenom itd. kod minga nema greske, on se ne krije, samo je malo opaljen mokrim carapama po glavi....

Немој да их пЦујеш - то су главни "ПОСЛОВНИ ПАРТНЕРИ" ` Мила од Карадага

Misliš njegove policije.

Prate im svaki korak i sve što ulazi i izlazi iz kampa.
Samo još čekaju da prođe rok zakupa pa odma šetnja odakle su se dovukli.

ps.
Samo mi je žao, što će isprljati onu finu prirodu gore.
A što se vode tiče, toga se ne dotiču, jer je u svakom izvoru bačen po jedan svinjski papak.

Poslednja izmena:
Ај мало да се обнови градиво, чисто да се подсјетимо ко су и какви..

- - - - - - - - - -

Misliš njegove policije.
Prate im svaki korak i sve što ulazi i izlazi iz kampa.
Samo još čekaju da prođe rok zakupa pa odma šetnja odakle su se dovukli.

Само се ти заноси, они кад зајаче и крену, биће гусала..

Back