Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
moze neko da mi kaze gde ima da se kupi kvalitetnih klinova za zatezanje satora. ovi sto sam ih dobio uz opremu su njesra zivo. svi do jednog su se iskrivili.
Najbolja i najtrajnija varijanta je da odes u gvozdjaru i da kupis velike eksere one od 25-30 cm sto se kove krov sa njima ... kad kupis jedno 15 komada odneses ih kod nekog majstora koji moze da ih savije u vrhu i tako ti uradi sve. Oni su ehtra, ostri, zasiljeni i + imaju kapu za kovanje koja je savijena i ne dozvoljava da joj kanap spadne ...
Ovo ti je dobar savet od Nitra!!! U novom Merkatoru imaš Intersport ili tako nekako prodavali su neke kočiće ali zaxeb je bio u tome što su kočići koji su bili dobri odmah prodati a ostao je neki krš koje kad sam probao jačinu savijaš rukama kao od šale! Kao da su od plastelina napravljeni
tako su svi videli od mene i ja neznam nekog od mojih prijatelja koji koristi sipke od satora ... koje je dobio uz njih. Ovako mozes i da ih nacukas cekicem kad je tvrdo oni se nece iskriviti cak i u kamen da udaris !