Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Ajj sad sam se registrovala a viidim da moderator treba da mi odobri nesto pa poruke nece biti vidljive odmah (((a zuri mi se. Htjela bih da vas pitam da li je iko bio u ovom kampu, zanima me cjenovnik, nema na netu nikakvih info..
U kampu su prikolice uglavnom privatne i sve zavisi od samog vlasnika po kojoj ceni ih izdaje . Ima na netu privatnih vlasnika koji se oglasavju i ostavljaju svoje kontakt telefone .
Ne smaras al dok ne napises bar 3 poruke drugi te nece videti ... ukucaj te kampove , meni su odmah izleteli vlasnici prikolica sa brojevima telefona , moras ih zvati .
Mozda neko ima mejl ... a mozda ti se neko javi i ovde , ko je bio i ima iskustva
Ma nema veze meni treba samo cijena...znam da je higijena losa,upoznata sam sa tim...Cijena pliz...i da jos nesto da pitam, ako se taksa placa 1 euro, jel to svaki dan placam taj 1 euro ili kako vec?
Zvala bih ja na tel. ali nemam fixni, vec mobilni, a iz Bosne sam..dok kazem halo ode sve....trebaju mi mailovi, radije to da ne placam kredit za telefon dodatnih 100 KM za upite.